POPULÆRE RESTAURANTER FORTSÆTTER SAMARBEJDE MED AGF 

28.02.2024 08:51

Jakobsen & Co forlænger partnerskabet med AGF frem mod et nyt stadion.

Hvis man har været ude og spise i Aarhus, er der en rimelig stor sandsynlighed for, at man har besøgt en restaurant ejet af Jakobsen & Co.

For under Jakobsen & Co paraplyen finder man syv restauranter og tre takeaway-steder i Midtbyen, Aarhus Ø og i Risskov. Og har man for eksempel besøgt Rømer eller Cafe Viggo, som var nogen af de første cafeer ved den nyåbnet å i Aarhus. Eller Restaurant Piccolo og Grappa Deli i Risskov. Eller Bistro Le Bleau og Piccolo på Aarhus Ø. Ja, så har man besøgt et spisested under Jakobsen & Co’s ejerskab.

Gennem flere år har Jakobsen & Co været sponsor i AGF. Og nu har Jakobsen & Co forlænget partnerskabet med AGF, så de også rykker med ind på vores fremtidige hjemmebane som Guldpartner i en ny aftale frem til udgangen af 2026.

- Som en synlig del af bybilledet i Aarhus og af mange menneskers oplevelser i byen; hvad enten det er over en enkelt fadøl på en af vores caféer eller med en spise-oplevelse på en af restauranterne - føler vi en stærk forpligtelse til at give tilbage til byen.

- Og da jeg som tidligere spiller har en personlig tilknytning til - og stor veneration for AGF, har det været naturligt for os, at bakke op om klubben og dermed bidrage til et af de helt store fællesskaber i byen, som giver glæde og oplevelser til mange århusianere, fortæller med-indehaver af Jakobsen & Co, Uffe Jakobsen, der er tidligere spiller på førsteholdet i AGF med 75 kampe fra 1989 til 1991 og nu sidder i bestyrelsen for AGF A/S.

Sammen med sin hustru, Inge Jakobsen, åbnede Uffe Jakobsen den første café ved den nyåbnet å - Café Viggo - i 1996 og siden har Jakobsen & Co udviklet porteføljen af spisesteder og cafeer støt hen over årene. De seneste steder er kommet til sidste år på Århus Ø, hvor man i maj 2023 åbnede det nyeste spisesteder; den franske bistro, Bistro Le Bleu og den italienske Piccolo.

- Vores forlængelse af partnerskabet med AGF skal også se som et signal om, at det er vigtigt, at vi som sponsorer fortsætter vores opbakning i tiden frem mod et nyt fodboldstadion. Det bliver en omskiftelig tid, hvor vi skal stå sammen og bidrage til, at AGF kommer godt ind på den nye hjemmebane. Det ser vi meget frem til, og på den korte bane glæder vi os til at tage hul på det fortsatte gode samarbejde, siger Uffe Jakobsen. 

Besøg en af Jakobsen & Co’s restauranter her >>>>