FORÅRSPREMIEREN NÆRMER SIG

18.02.2024 11:59

Snart gælder til Vejle Boldklub. Og cheftræner Uwe Rösler ser frem til at komme i gang.

Mandag aften går det løs med vores første 3F Superliga-kamp i 2024. Vejle er destinationen, når vi møder Vejle Boldklub i runde 18’s sidste kamp. Det gør vi i øvrigt foran et udsolgt udebaneafsnit, som blev meldt udsolgt før weekenden.

Så gutterne får god opbakning i ryggen til årets første betydende kamp. Og det er vigtigt i bestræbelserne på at komme godt fra start og fortsætte den gode stime, hvor vi i de senere år har taget en sejr i et kalenderårs første Superliga-kamp. 

- Vi har haft en god ’preseason’ og er forberedt godt. Så vi står et godt sted inden kampen og ser frem til at komme i gang. Det er altid spændende med den første liga-kamp, som nok bliver en hård fysisk kamp med to hold som begge har meget på spil. 



- Så vi forventer en vanskelig opgave - det var også et tæt opgør senest vi mødte Vejle. Og på den her tid af året bliver det nogen hårde kampe, hvor banerne også kan være tunge og med to hold, som begge gerne vil godt i gang og har meget at spille for, siger cheftræner Uwe Rösler.  

Seneste kamp imod Vejle var i Aarhus i sæsonens første kamp, hvor vi vandt 1-0. Nu gælder det altså det omvendte opgør på mandag i Vejle.

Hvis ikke du fik billet til det nu udsolgte udebaneafsnit, kan man kampen ses på TV3Sport og Viaplay.