VELKOMMEN TIL FIFTYTWO: NY BRONZEPARTNER 



08.08.2024 10:48

Fiftytwo Dynamics er ny bronzepartner i AGF.

Her i begyndelsen af en ny sæson er vi klare for at kunne byde en helt ny partner velkommen til AGF i skikkelse af Fiftytwo Dynamics, der er ny bronzepartner i AGF.



Fiftytwo Dynamics er et it-konsulenthus med stor erfaring indenfor Microsoft Dynamics 365 Business Central & NAV.

I Danmark arbejder vores nye partner ud fra lokationer i Kolding, Glostrup og Aarhus, hvor de altså bliver en del af byens hold. 

Fiftytwo Dynamics hjælper sine kunder med en kombination af specialistviden om specifikke brancher såsom Leasing, Retail og B2B, samt kendskabet til deres kunders forretning.

Det gør Fiftytwo Dynamics til en seriøs og kompetent sparringspartner med dygtige danske konsulenter og udviklere som hjælper kunderne med ERP-implementering og drift og udvikling, rådgiver sine kunder om standardfunktionalitet og implementerer tillægsprodukter, udvikler specialiserede udvidelser som understøtter og optimerer kundernes forretningsprocesser.

Fiftytwo Dynamics er en del af Bording Group, der har over 400 medarbejdere i syv virksomheder over de skandinaviske markeder. Alle arbejder de med marketing, teknologi og rådgivning. 

Besøg vores nye partner her og se mere til Fiftytwo Dynamics
.