VÆRD AT VIDE INDEN MANDAG I CERES PARK

16.08.2024 13:00

Snart spiller vi hjemme igen, når vi mandag aften møder Vejle Boldklub. Bliv klædt på til en ny fodboldaften i Aarhus.

Nedtællingen er godt i gang til en ny omgang fællesskab og fodbold i Ceres Park, når Vejle kommer til Aarhus mandag den 19. august kl. 19.

Her forventer vi over 10.000 fans til endnu en fed fodboldaften i Kongelunden. Mangler du stadig billet, så find dem her >>>

DMI varsler pænt sensommervejr med op mod tyve grader og lidt sol - lige tilpas til en god start på ugen med vennerne eller familien. 

Vi åbner AL Bank Fanzonen kl. 16, så kom tidligt i skoven og nyd samværet og fællesskabet inden kampen.



AL Bank Fanzonen byder på aktiviteter for store og små, og der er mulighed for at få både vådt og tørt inden kampen. 



Tjek også de gode kamptilbud i AGF Fanshoppen, der åbner kl. 13. Her kan man blandt andet se og købe den nye hjemmebanetrøje fra Craft. 

Efter AL Bank Fanzonen har åbnet kl. 16, åbner portene til Ceres Park 17.45. Ca. 18.10 kommer vores målmænd på banen for at varme op og ca. 18.20 kan man så hilse på resten af spillerne, når de løber på banen til opvarmning.



Kort inden kampen synger vi Malaga sammen og så er der ellers kampstart kl. 19. Kort forinden har vi sagt farvel til Peter Bjur, som får blomster inden kampstart efter det i dag kom frem, at han skifter til Esbjerg fB. 

Det er som altid en god ide, at orientere sig i trafikken inden turen går til Kongelunden og eventuelt tage bussen eller spadsere til kamp i det gode sommervejr. 



Kommer an i bil, så bemærk, at der mandag er parkering på Jysk Væddeløbsbane, som åbner kl. 16. Man kan på forhånd købe en parkeringsbillet her. 

Man kan her se yderlig information om parkering og transportmulighederne. 



Har man sin billet på sin telefon, så sørg for, at den er klar og der er skruet helt op for lyset på telefonen, når man går ind. Og apropos telefon, så husk at få hentet AGF-appen som tusindvis af andre har gjort. 

Her kan du i AGF Play blandt andet se kampoptakter og interviews om dagens kamp, og en time inden kampstart fortæller cheftræner Uwe Rösler om dagens startopstilling. Se mere om AGF Play her >>>

Husk, at vi synger Malaga sammen inden kampstart og her vil vi som altid gerne se jeres halstørklæder i luften. Mangler man et halstørklæde, så kig ind i fanshoppen, der på mandag åbner kl. 13. 



Vi glæder os til at se mange glade AGF'ere til mandagsfodbold i Ceres Park. Kom gerne i god tid, så vi kan få alle ind og på plads til kampstart. 

Rigtig god kamp og på gensyn til fodbold og fællesskab i skoven mandag aften.