PETER BJUR STOPPER I AGF

16.08.2024 08:30

Nye udfordringer venter for Peter Bjur, der skifter til Esbjerg.

Han kom til Aarhus i vinteren 2023, men nu går turen vestpå for midtbanespilleren Peter Bjur, som skifter til Esbjerg fB på en permanent aftale efter AGF og EfB er blevet enige om betingelserne for et skifte.

24 årige Peter Bjur nåede tyve kampe for AGF, hvor de fleste nok stadig husker et smukt mål direkte på frispark i en hjemmekamp på Ceres Park. Men det er ikke blevet til så mange kampminutter som Bjur har ønsket. Det får Peter Bjur nu muligheden for at jagte hos EfB i NordicBet Ligaen.

- Peter er en dygtig og talentfuld spiller med gode fodboldkompetencer. Men vi må også erkende, at det ikke er lykkes os i fællesskab at få udfoldet Peters potentiale her i AGF. I den forbindelse har vi som klub også et ansvar for at hjælpe en top professionel spiller som Peter til at lykkes i sin karriere et andet sted.

- Så det er en god løsning, at han nu kan forsætte karrieren i en anden klub. Vi ønsker Peter alt det bedste fremover og ønsker held og lykke med de nye udfordringer, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye. 

Selv ser Peter Bjur frem til de nye udfordringer i Esbjerg. Trods perioder med manglende spilletid på Superliga-holdet har han nydt at være i AGF. 

- Men for en fodboldspiller handler det i sidste ende om at spille kampe og spille så meget som muligt. Og lige nu er der for langt til fast spilletid for mig. Sådan er det nogle gange i fodbold og så kan en forandring og en frisk start være det, der skal til. Den har jeg fundet nu, og jeg glæder mig meget til at starte op i Esbjerg, som har gang i nogen spændende ting og på flere måder er på vej tilbage. 

- Jeg tager afsted efter en god tid i AGF, hvor jeg har nydt kammeratskabet i truppen og min dagligdag i klubben. Og jeg ønsker alle i og omkring AGF held og lykke med den nye sæson, siger Peter Bjur. 

Alle i AGF takker Peter Bjur for en god tid og ønsker held og lykke med fremtiden og de nye udfordringer i Esbjerg. Inden mandagens kamp mod Vejle Boldklub på Ceres Park vil det være muligt at sige farvel til Bjur, som får overrakt blomster inden kampen.