HÅRDT ARBEJDE VENTER I AALBORG 

21.08.2024 19:11

Ingen tid til hvile for Superliga-truppen. Fredag venter AaB i Aalborg.

Fredag kl. 19 er der jysk klassiker på programmet, når vi møder AaB på Aalborg Portland Park. Det er efterhånden et stykke tid siden, vi senest var på de kanter, hvor det tilbage i februar 2023 blev til en 1-0 sejr på mål af Mikael Anderson. Gense det mål og andre GF-mål i Aalborg i AGF Play.

AaB spillede søndag, mens vi som bekendt spillede mandag i en 5-1 sejr over Vejle Boldklub. Så der er ingen tid til hvile inden det hårde arbejde venter igen på fredag.

- Vi fik skiftet ud og sparet lidt energi til sidst mod Vejle, og det var vigtigt. For fredag møder vi et af de hold i ligaen, der er i den bedste fysiske form og de har en hviledag mere end os. Så det bliver en hård kamp og en stor opgave. Men vi er klar til den og ser frem til at møde AaB, lød det fra cheftræner Uwe Rösler efter mandagens kamp, hvor anfører Patrick Mortensen også havde blikket rettet mod fredag efter den flotte sejr over Vejle Boldklub. For nu er det en ny kamp, som venter fredag kl. 19 


- Vi skal forblive ydmyge og tage én kamp ad gangen. Når vi spiller igen mod AaB på fredag, står der 0-0 på tavlen igen og så kræver det lige så stenhårdt arbejde som mod Vejle for at få fordelen og sejren over på vores side, sagde Mortensen. 



Der er udsolgt på udebaneafsnittet på Aalborg Portland Park. Her kan du dykke ned i historikken og tallene i Den jyske klassiker.