EY OG AGF FORTSÆTTER SAMARBEJDE 

16.08.2024 08:00

En af verdens største revisions- og konsulentvirksomheder tager med AGF ind på vores nye hjemmebane efter EY har forlænget sit partnerskab med AGF frem til sommeren 2027.

EY indtrådte som Guldpartner i AGF i julen 2019. Nu har EY - der er et af verdens største revisions- og konsulentvirksomheder - og AGF givet hånd på et fortsat samarbejde, efter EY har forlænget som Guldpartner i AGF. 

Det fortsatte samarbejde tager udgangspunkt i EY’s kontor i EY-huset ved Bruuns Galleri i hjertet af Aarhus. Her har samarbejdet med AGF bidraget til at konsolidere EY’s position som det største revisions- og rådgivningskontor uden for København.

- Med den stærke position, er det naturligt for os at indgå et partnerskab med byens hold. AGF er på mange måder et symbol på byen for mange mennesker og virksomheder - ikke bare i Aarhus, men i hele Østjylland. 

- Og vi har indtil videre haft stor glæde af samarbejdet på mange parametre. For eksempel det stærke netværk som AGF kan tilbyde, men også i forhold til den eksponering og brandingværdi, hvor AGF har en stærk position i byen og en platform, som vi har haft glæde af. 

- Så vi ser det som helt naturligt at fortsætte samarbejdet og ser frem til at bakke op i den kommende periode - specielt i en spændende og omskiftelig tid på vejen mod et nyt stadion, siger partner og statsautoriseret revisor hos EY, Tom B. Lassen.

En af de helt store 
I Aarhus beskæftiger EY ca. 350 medarbejdere inden for rådgivning og revision. EY rådgiver både lokale og internationale virksomheder og har ligeledes et fokus på fremtidens virksomheder. 

EY har ligeledes fokus på nogle af tidens markante samfundsemner indenfor bæredygtighed, ESG, diversitet, AI og cybersikkerhed. På verdensplan er EY en af de helt store virksomheder inden for sit felt med ca. 395.000 medarbejdere og aktiviteter i 150 lande.

- Vi samarbejder med både lokale og internationale virksomheder. Så det er meget relevant for os at være med omkring AGF og dermed understrege vores tilstedeværelse i byen. AGF er en professionel og god samarbejdspartner, og klubben er inde i en spændende udvikling, som vi ser frem til at bidrage til med vores ekspertise, faglighed og opbakning, tilføjer Tom B. Lassen fra EY. 

Om EY 
EY er et af de største revisions- og rådgivningsfirmaer i Danmark og globalt. EY har 11 kontorer i Danmark med mere end 2.100 medarbejdere, og i Aarhus holder EY til i EY-huset ved Bruun’s Galleri. EY har en bred og alsidig kundekreds, der spænder fra mindre og mellemstore virksomheder inden for alle brancher over statslige selskaber og offentlige virksomheder til store internationale og børsnoterede selskaber. 

Se mere her >>>