COMEBACK I CERES PARK SIKRER TRE POINT

31.08.2024 17:07

Aarhus Walk blev afsluttet med en forrygende 4-2 sejr over FC Nordsjælland.

Oven på en smuk og til tider bevægende dag med Aarhus Walk, var det tid til 3F Superligaens runde 7. FC Nordsjælland var på besøg på et udsolgt Ceres Park til en dyst om vigtige point i topstriden i 3F Superligaen.

På den varme bane, hvor sensommeren havde fundet sommervarmen frem igen og lagde en hed dyne om spillerne, var det en lidt afventende indledning fra begge hold på kampen, hvor gæsterne snuste mest til den første målchance.

Efter fem minutter var Gift Links ved at komme igennem og blev bremset på ulovlig vis på kanten af feltet i vores venstre side - en god mulighed for hjemmeholdet til at få skabt en chance, men FCN fik afværget.

Kort efter sendte Frederik Tingager flot Gift Links i dybden og han var tæt på at finde Patrick Mortensen tæt foran mål, men angriberen blev tacklet inden han kunne nå at afslutte.

Nu flød AGF-spillet og vi fik os et par hjørnespark. På et af dem blev bolden rettet af fra en nordsjællænder og gik i nettet til et føringsmål til AGF.

En drømmestart, som dog lynhurtigt blev udlignet, da FC Nordsjælland ganske kort efter forsøgte sig udefra - bolden blev opfanget i feltet og pludselig fandt Benjamin Nygren sig alene med Jesper Hansen og kunne tæt på mål udligne.

Og så var vi lige vidt i en hektisk indledning på kampen, som blev værre for hjemmeholdet, da gæsterne kom på 1-2 efter 16 minutter, da et skud udefra ramte en AGF’er på vej mod vores mål og efterlod Hansen chanceløs, da bolden blev rettet af og gik i målet. Så var det hele vendt om på få minutter og vi skulle op og angribe.

Det gjorde vi ihærdigt og fik tilkæmpet os flere hjørnespark og chancer - uden dog at få udlignet.

Imens var det fortsat med at være vågne overfor de hurtige nordsjællænderne, der nu lurede på de - fra dem - så farlige omstillinger. Det dog efter et hjørnespark, at FCN kom til den næste store chance. Heldigvis for os gik forsøget over mål.

Frem mod pausen forsøgte Mads Emil Madsen sig efter et fint angreb, men måtte dog se sin afslutning blive blokeret. Trods stor ihærdighed lykkes det os ikke at få scoret endnu en gang inden pausen kom og måtte vi derfor gå til en svalende pause nede med et mål efter en uheldsramt halvleg - set med AGF-briller.

Anden halvleg startede forrygende for hjemmeholdet. Allerede efter få minutter fandt Mikael Anderson flot Tobias Bech i FCN-feltet som udplacerede den nordsjællandske målmand til en lynhurtig udligning.

Men Anderson var ikke færdig med at brillere i en stærk indledning på anden halvleg. Kort tid efter hans assist tog han bolden under kærlig behandling og kom på skudhold og kunne score til 3-2 i et flot comeback i starten af de sidste 45 minutter.

Nu var kampen igen vendt på hovedet med os i front og nu handlede det om ikke at lade gæsterne få muligheden for at komme tilbage. De prøvede ellers med et fornyet pres og energi gæsterne fra Farum i en hektisk periode i den varme gryde, hvor gemytterne til tider gik højt og de gule kort nu blev fundet frem af kampens dommer.

På en omstilling var Felix Beijmo tæt på at finde en fremadstormende Mads Emil Madsen, men han nåede lige nøjagtig ikke frem til bolden.

Nu blev det efterhånden rigtig spændende. Vi skulle finde den gode balance mellem at forsvare føringen og samtidig se om vi fortsat kunne gøre ondt på gæsterne, der med stigende desperation jagten udligningen.

Men vi fik ikke rigtig lykkes med at få sat nogen gode muligheder sammen mod kampens slutning, hvor der blev kriget og kæmpet i varmen for tre point til Aarhus og vi virkede i kontrol i slutningen af kampen, hvor gæsterne havde svært ved at få skabt den helt store chance de skulle bruge for at få noget med hjem fra kampen.

Den chance fik vi til gengæld skabt i det sidste minut af den ordinære tid, da Frederik Tingager uimodståeligt steg højest på et frispark ind i feltet og kunne heade sejren hjem. For den scoring kom gæsterne ikke tilbage fra og vi kunne glæde os over fire nye mål og tre point.

Nu venter en landsholdspause inden næste kamp, som er lokalopgøret mod Silkeborg IF, som med dagens resultat bliver en topkamp i 3F Superligaen. Den kamp spilles også i Aarhus og man finder billetter lige her >>>

AGF vs FCN / 3F Superligaen runde 7 / Ceres Park / 31.8 2024

4-2 (1-2)

10’ 1-0: selvmål
11’ 1-1: Benjamin Nygren
16’ 1-2: Sindri Walle
49’ 2-2: Tobias Bech
53’ 3-2: Mikael Anderson
89’ 4-2: Fredrik Tinager