PÅSKESEJRE TIL U19

02.04.2024 07:51

Den første opsamling på resultaterne for vores talenthold i april byder på dobbelt-sejr til U19-holdene – og et kig på en spændende måned.

Både vores drenge- og pigehold i U19-rækken tog en sejr med fra påsken. Pigerne sikrede sig årets første sejr i topopgør på banerne i Lyseng, hvor Karla Bjerring Nørgaard og Elvira Bull Nejmann scorede vores mål i en 2-1 sejr over HB Køge. Sejren sender U19-holdet op på en midlertidig førsteplads med 28 point for 13 kampe. HB Køge, lørdagens modstander, er nærmeste forfølger med 26 point for 12 kampe. U19-pigerne fører også rækken i målscore – den lyder på +21 med 42 mål scoret for Aarhus. Elvira Nejmann, Mie Lerche og Maya Dybro fra U19-holdet er i de kommende dage i Slovenien med U19-landsholdet for at spille EM-kvalifikationskampe.

Næste kamp for holdet er 14. april på udebane i Brøndby.

U19-drengene hentede en 2-0 sejr over Lyngby på Fredensvang i en kamp, hvor Mikkel Kannegaard, der var én af flere netop hjemvendte ungdomslandsholdsspillere, åbnede scoringen efter et kvarters tid af anden halvleg og Rasmus Düring lukkede kampen fem minutter før tid. Du kan læse mere om, hvordan det gik Mikkel Kannegaard og klubbens øvrige landsholdsspillere i den netop overstående landskampspause her.

Før påske fortsatte U17-drengene deres ubesejrede stime, der nu er oppe på syv kampe i træk uden nederlag. Efter at være kommet bagud 0-2 til Vejle i første halvleg var det først Mikkel Bro Hansen, der to gange sendte bolden i nettet og til sidst Oskar Skou Haugstrup der sikrede den sjette sejr ud af de seneste syv mulige U17-drengene. De har nu spillet sig op i rækkens top-fem og kan nemt kigge længere op i tabellen, hvis de gode resultater fortsætter.

Før påske hentede også U15-drengene en sejr hjemme på Fredensvang. Med mål fra Zander Grantzau og  Silas Bager blev Lyngby besejret 2-1.

Næste kamp for de tre drengehold er FCK på hjemmebane d. 6. april. Kampstart for U19 og U15 er klokken 14, mens U17-holdets kamp går i gang 16.15.
Derudover har alle tre hold i løbet af marts spillet sig videre i pokalturneringen – det første hold, der skal forsøge at komme endnu længere er U19-drengene, der 10. april skal til Aalborg for at møde AaB. Seneste opgør mellem de to hold var i september, hvor vi tog en 2-1 hjemmesejr.

U17-holdet hos pigerne tabte 0-3 til HB Køge i weekenden og skal sammen med U19-pigerne igen i kamp den 14. april i Brøndby.