EFTER 2-2: GODKENDT PRÆSTATION 

14.04.2024 18:19

Tilfredshed efter søndagens kamp.

En lang uge sluttede med et mål fra Patrick Mortensen i overtiden af søndagens kamp mod Brøndby IF, som endte 2-2.

Trods den manglende sejr var der efter kampen alligevel tilfredshed at spore på holdet som kom tilbage fra en modstanderføring to gange.

- Vi viser god moral og overskud til sidst - selv om vi var mærket af en hård kamp i torsdags og måtte undvære nogen spillere. Det sidste kvarter lignede vi det hold på banen med mest energi og vi gør det godt. Er mere på bolden og får skabt nogen gode faser, og viser overskud. Og det er en fortjent udligning af Patrick, som bare er en født målscorer, sagde Mikael Anderson. 

Og målscoreren selv - Patrick Mortensen som kom på banen efter en lille times tid af dagens kamp, var stolt af sine holdkammerater på bagkanten af et hårdt program og pokalsejren i torsdags.

- Vi havde skiftet en del ud i dag, men alle stepper op - det er jeg meget stolt af. Det var fedt at se, at mange af dem, som måske ikke har spillet så meget i år, kommer ind og levere en rigtig, rigtig fin præstation.

- Vi er hårdt ramt med skader, men det gør bare præstationen i dag endnu bedre. Også med tanke på den korte pause, vi har haft. Så formår vi alligevel at slå tilbage og få et fortjent point med videre, lød det fra Patrick Mortensen. 

Se Mortensens og Knudsens mål fra kampen på AGF Play.