DOBBELT OP PÅ KLASSIKER

09.04.2024 07:15

To x AGF mod Brøndby IF i weekenden.

Det er noget af en fodboldweekend, der venter os, når vi er på den anden side af torsdagens pokalsemifinale. For her kan vi ikke bare glæde os til en udgave af det klassiske opgør mellem AGF og Brøndby IF. Hele to kampe mellem hvid og gul kan vi se frem til. Og du kan som AGF-tilskuer se begge kampe på en og samme billet, hvis du har billet til Superliga-kampen.

Først i mesterskabsspillet i Gjensidige Kvindeligaen, hvor AGF Kvindefodbold lørdag den 13.4 kl. 14 på Vejlby Stadion tager imod Brøndby IF i den første kamp af flere de to hold i mellem i dette forår, hvor der også venter en pokalsemifinale senere. 


Men først gælder det altså en kamp i Gjensidige Kvindeligaen, hvor det er førerholdet som kommer til Aarhus. Brøndby IF har således lagt sig i spidsen af ligaen med 35 point mod vores 20 på sjettepladsen. Men vi har tidligere stukket en pind i et mesterskabshjul. Så det gør vi gerne igen på lørdag. 

Søndag gælder det så 3F Superligaen, hvor Brøndbys herrehold også har lagt sig i spidsen. Men stillinger og form betyder ofte lidt i det klassiske rivalopgør, som er store kampe i sig selv for begge holds tilhængere. Og det bliver det også på søndag, hvor der er kampstart kl. 16 på Ceres Park. 

Har du billet til herrekampen kan du også komme til kvindernes kamp lørdag. Husk også, at abonnement/sæsonkort til 3F Superligaen også gælder til kampe i Gjensidige Kvindeligaen. 

Så altså to kampe mod Brøndby på en billet i weekenden. Find billetter i linket herunder.