AGF KVINDEFODBOLD I STOR KAMP LØRDAG

12.04.2024 17:06

AGF Kvindefodbold sætter gang i en spændende fodboldweekend i morgen kl. 14. Se to kampe på din superliga-billet eller sæsonkort.

Det er noget af en fodboldweekend, der fredag ramte os. For her kan vi ikke bare glæde os til én udgave af det klassiske opgør mellem AGF og Brøndby IF. Hele to kampe mellem hvid og gul kan vi se frem til. 



Først i mesterskabsspillet i Gjensidige Kvindeligaen, hvor AGF Kvindefodbold lørdag den 13.4 kl. 14 på Vejlby Stadion tager imod Brøndby IF i den første kamp af flere de to hold i mellem i dette forår, hvor der også venter en pokalsemifinale senere. 




Men først gælder det altså en kamp i Gjensidige Kvindeligaen, hvor det er førerholdet som kommer til Aarhus. Brøndby IF har således lagt sig i spidsen af ligaen med 35 point mod vores 20 på sjettepladsen. Men vi har tidligere stukket en pind i et mesterskabshjul. Så det gør vi gerne igen på lørdag. 

Her gør vi også klar med fanzone og en hyggelig opvarmning til kampen.

Så kom i Vejlby og nyd foråret og en spændende fodboldkamp. 

Og husk, at du AGF-tilskuer se begge kampe på en og samme billet, hvis du har billet til Superliga-kampen søndag. Det er blot at vise den ved indgangen på Vejlby Stadion. 

Har man ikke mulighed for at komme til Vejlby kan kampen også følges på Viaplay kl. 14 lørdag.