VELKOMMEN TIL WAKEUP

25.09.2023 09:47

Historisk forbindelse til ny bronzepartner i AGF

Der findes næppe noget bedre end at vågne op i Aarhus. For eksempel på et godt hotel, som vores nye Bronzepartner Wakeup Aarhus, der netop har indgået et nyt partnerskab med AGF. 

Wakeup Aarhus er en del af Arp-Hansen Hotel Group og befinder sig på en historisk adresse i Aarhus med en forbindelse til AGF.

Wakeup Aarhus har således indrettet sig med 315 værelser i den tidligere Aarhus Oliefabriks ikoniske domicilbygning på M.P. Bruunsgade i Aarhus. Her blev vores hjemmebane udtænkt på initiativ af daværende direktør for Aarhus Oliefabrik, Frederik Lausen. 

Han blev i 1916 formand for AGF og som privatperson donerede han en stor sum til opførelsen af Aarhus Idrætspark, som Frederik Lausen var formand for fra indvielsen i 1920 og fem år frem. 

I vore dage kan man se den historiske forbindelse ved, at der står en buste af Frederik Lausen i Søjlegården på Ceres Park. En buste som oprindeligt stod i bygningen i Aarhus Oliefabrik og som ved omdannelsen til Wakeup Aarhus blev doneret til Ceres Park. 

- Med vores meget synlige og historiske placering i Aarhus, føler vi os som en del af Aarhus. Derfor er det også naturligt for os nu at blive en del af Byens Hold som ny bronzepartner.

- Vi får muligheden for at blive en del af AGF’s stærke netværk, øge vores synlighed lokalt og derigennem brede vores kendskabsgrad ud i hele Danmark, hvilket er en vigtig ting for et hotel, som primært lever af gæster udenbys fra. Så vi ser meget frem til samarbejdet og til at blive en del af AGF, siger Niels Pallesen, der er hoteldirektør i Wakeup Aarhus, som er en del af Arp-Hansen Hotel Group. 

Velkommen til Wakeup Aarhus.