VÆRD AT VIDE INDEN SØNDAGS-BRAG I SKOVEN

17.09.2023 04:58

Nyttig informationer inden vi mødes i Ceres Park i morgen.

Nedtællingen er i gang til søndagens store fodbolddag i Ceres Park, hvor vi byder på en klassiker, når Brøndby IF kommer på besøg kl. 18.

Vi forventer, at vi inden kampen kan melde udsolgt, så med udsigten til mange mennesker i Kongelunden, anbefale vi, at man kommer i god tid. Allerede kl. 15 åbner vi AL Bank Fanzonen og så åbnes portene til Ceres Park kl. 16. 

AL Bank Fanzonen byder som sædvanligt på gode rammer til hygge og samvær inden kampen. Husk, at hvis du er sæsonkortholder/abonnent i AGF og har fødselsdag i morgen, så kan du få en gave i AGF Fanshoppen. Det er blot at henvende sig ved disken.

Kl. 16 er der forkamp på Ceres Park mellem vores to samarbejdsklubber fra Kolt Hasselager og Harlev.

Ca. 17.10 kommer vores målmænd på banen for at varme op og 17.20 kan man så for første gang hilse på resten af spillerne, når de løber på banen til opvarmning. Kort inden kampen synger vi Malaga sammen - husk halstørklæderne!!! - og så er der ellers kampstart kl. 18.

Transport og vejret
På søndag er Tivoli Friheden åben. Så det er en god ide at orientere sig i trafikken inden turen går til Kongelunden og eventuelt tage bussen eller spadsere til kamp. Bemærk vores parkeringstilbud i samarbejde med vores gode naboer fra Jydsk Væddeløbsbane.

Man kan her se relevant information om parkering og transportmulighederne.

Det ser ud til, at vi kan forvente en lun septemberdag i skoven med chancer for sol og temperaturer op mod 20 grader, ifølge DMI.

Har man sin billet på sin telefon, så sørg, at den er klar og der er skruet helt op for lyset på telefonen, når man går ind.

Husk, at vi som nævnt ca. 17.50 synger Malaga sammen og her vil vi som altid gerne se jeres halstørklæder i luften så vi kan sætte den gode stemning i gang inden kampstart. Mangler man et halstørklæde, så kig ind i fanshoppen, der åbner kl. 15.

Med mange gæster søndag i Kongelunden, er det altså en rigtig god ide at komme til kampen i god tid.

Rigtig god kamp og på gensyn til en ny stor fælles fodboldoplevelse i skoven i morgen aften.