SAMMEN MOD NYT STADION: BAUHAUS og AGF FORTSÆTTER SAMARBEJDET  

19.09.2023 10:45

BAUHAUS har forlænget sit samarbejde med AGF.

I 2020 udvidede AGF og byggemarkedskæden BAUHAUS samarbejdet, så BAUHAUS den gang blev Guldpartner. Nu har BAUHAUS og AGF så givet håndslag på en ny forlængelse af samarbejdet, så BAUHAUS bliver en del af AGF frem til sommeren 2026.
 
Det er langt fra første gang, at samarbejdet med BAUHAUS forlænges og byggemarkedskæden har i efterhånden mange år været en del af sponsorkredsen i AGF. Det har hjulpet BAUHAUS til at styrke sin position som Aarhus’ foretrukne byggemarked, og kæden har i de senere år da også oplevet en stigende succes i Aarhus og i resten af Østjylland. 
 
- Vi har gennem flere år oplevet en positiv udvikling i Aarhus og i resten af Østjylland. Der er godt gang i vores butikker i både Aarhus og i resten af regionen, hvor der bygges på livet løs - både privat og med store projekter. Og det kan vi også mærke på en positiv måde.

- Vores danske hovedkontor ligger i Tilst, så det er oplagt, at vi fortsat engagerer os i AGF og er med til at bakke op om, at Aarhus har et konkurrencedygtigt hold i toppen af dansk fodbold, siger Kenn Pedersen, som er indkøbsdirektør i BAUHAUS.

Her ser man den nye forlængelse med AGF som en understregning af, at BAUHAUS er byens byggevarehus og derfor bakker op om Byens Hold. Og med en forlængelse frem mod sommeren 2026 og dermed et nyt stadion, ønsker BAUHAUS også at bakke op i de kommende år med store forandringer omkring AGF’s hjemmebane.

- AGF går nogen spændende og omskiftelige år i møde frem mod et ny fodboldstadion. Her vil vi gerne fortsætte med at bakke op. Så vi ser ingen grund til ikke at fortsætte samarbejdet, så vi også i fremtiden kan få glæde af AGF’s stærke produkter og ydelser inden for eksponering og netværk, siger Kenn Pedersen.  
 
I AGF ser man frem til at fortsætte det gode samarbejde med BAUHAUS.  
 
- BAUHAUS har været med os i efterhånden ganske lang tid og det er naturligvis altid tilfredsstillende, når en god samarbejdspartner forlænger sit samarbejde med os.

- Især når det handler om en partner som BAUHAUS, der gennem mange år har udvist en stærk opbakning - også når det sportsligt gik knap så godt som det har gjort i de senere år, og, at de som partner nu kan se frem til nogen omskiftelige år inden vi kan rykke ind på et nyt stadion. Så vi er glade og stolte over, at BAUHAUS har forlænget, siger salgsdirektør i AGF, Rasmus Nørgaard Hansen.  

Om BAUHAUS 
BAUHAUS har 19 fysiske byggevarehuse i Danmark fordelt over hele landet: Kolding, Odense, Aalborg, Glostrup, Tilst, Esbjerg, Næstved, Holbæk, Vejle, Viby J, Herning, Randers, Hillerød, Hjørring, Ishøj, Roskilde, Valby, Gladsaxeog Sønderborg. Desuden har BAUHAUS en webshop med et endnu større udvalg. 

I Aarhus driver BAUHAUS to byggevarehuse - en i Viby og en i Tilst - hvor det danske Servicecenter også ligger, hvorfra kædens indkøbs-, marketing- og administrative funktioner styres. 

BAUHAUS er en af Europas førende byggevarehuskæder. Kæden er schweizisk ejet, har hoveddomicil i Mannheim i Tyskland, er økonomisk velfunderet og overvejende selvfinansierende. BAUHAUS er repræsenteret i 19 lande og driver mere end 300 byggevarehuse.
 
Se mere på Bauhaus.dk