MATS ER LANDET HURTIGT, MEN GODT

04.09.2023 15:30

Det har været nogen gode, men også hektiske dage for vores nyeste mand i hvidt.

Vores nyeste AGF’er kom ind på den sidste dag i transfervinduet og fik allerede sin debut to dage efter, da Mats Knoester blev skiftet ind i deleren i Herning søndag aften. Så det har været et par hektiske dage for den 24-årige hollænder, men også gode dage.

- Det har været en god ankomst og det var dejligt at få sin debut så hurtigt, og under omstændighederne synes jeg det gik fint. Det var godt, vi kom tilbage i kampen og fik et point ud af det - det synes jeg vi som minimum havde fortjent. Og alle har taget godt imod mig og sørget for, at jeg med det samme har følt mig godt tilpas og som en af gruppen, fortæller Mats Knoester, som traditionen tro fik hurraråb i omklædningsrummet efter sin debut og også måtte kvittere med en lille tale.

- Jeg prøvede bare at gøre mit bedste på banen og gøre det, jeg skulle, og fokusere på holdets bedste. Og selv om jeg er helt ny, så synes jeg det gik okay.

Mats Knoester kom til AGF Ungarn og Ferencváros, hvor han i sidste sæson spillede 48 kampe. Herunder 18 europæiske kampe - blandt andet i Europa League gruppespillet.

Men tiden var moden til nye udfordringer og han var ikke i tvivl om, at muligheden for at komme til AGF skulle efterfølges, da den opstod.

- Jeg var egentlig ikke i tvivl, da jeg fik tilbuddet. Der skulle tages nogen hurtige beslutninger, men efter gode samtaler med Uwe og Stig, var jeg meget interesseret i projektet og i klubben. Jeg kendte også lidt til Superligaen som er en stærk og kompetitiv liga og jeg har en ven, som bor tæt på Aarhus, der kunne fortælle om AGF og om byen.

- Og generelt er Danmark jo kendt som et dejligt land. Så alt i alt havde jeg en rigtig god følelse om skiftet, siger Mats Knoester, der nu har en landsholdspause til både at få trænet igennem med sine nye holdkammerater og til at få ordnet de praktiske ting, når man flytter fra et land til et andet.

- Pausen kommer med en god timing. Vi har nu tid til at træne og samtidig får jeg lidt fri til at kunne komme helt på plads med min familie i en ny by. Og så ser jeg frem til en god uge frem mod den næste kamp. Jeg har hørt lidt om den kamp mod Brøndby - det bliver en stor kamp. Så det glæder jeg mig til, siger Mats Knoester.

Det gør vi også. Endnu en gang velkommen til Mats Knoester.