NY MAND: MATS PÅ PLADS

01.09.2023 21:30

Mats Knoester ny mand på Fredensvang.

Vi kan byde velkommen til en ny AGF’er i skikkelse af Mats Knoester, der er vores nyeste mand i 3F Superligatruppen. Den 24-årige hollænder kommer til Aarhus på fra den ungarske storklub, Ferencváros, for hvem Mats Knoester i foråret vandt det nationale mesterskab med.

Mats Knoester er en centerforsvarer, der er uddannet i Feyenoord, hvor han voksede op på akademiet inden han i 2019 skiftede til Heracles, hvor han fik sin senior-debut i æresdivisionen i Holland i februar 2019. Siden blev det til næsten 100 kampe for Heracles.

I maj 2022 gik turen så til Ungarn og Ferencváros for hvem han siden har spillet 48 kampe. Herunder 18 europæiske kampe - blandt andet i Europa League gruppespillet i sidste sæson. Mats’ seneste kamp var en Conference League kvalifikationskamp for 14 dage siden. Nu går turen så til AGF og Fredensvang.

- Vi får en stærk venstrebenet centerforsvarer ind i Mats, som har stor erfaring fra både den hollandske og ungarske liga, og også fra mange europæiske kampe i den seneste sæson. Her har han vist sig flot frem som en fast del af et mesterskabsvindende hold i Ungarn.

- Efter vores salg af TK har vi ønsket at styrke os med en ny central forsvarsspiller, og Mats lukker det hul for os. Han er en rolig spiller med et godt overblik, der har øje for sit holds bedste og som rummer gode lederegenskaber, hvad han også viste, da han i en ung alder var viceanfører for sin klub i Holland.

- Alt i alt rummer han mange af de kvaliteter og den mentalitet, vi leder efter i en AGF’er. Så det er glædeligt, at vi er lykkes med at hente ham til Aarhus, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye.

Mats Knoester - der er noteret for 25 ungdomslandskampe for Holland - er lejet i Ferencváros for den i gangværende sæson med en option for et køb.

Velkommen til Mats Knoester!