AGF KVINDEFODBOLD: POKALKAMP VENTER ONSDAG AFTEN

13.09.2023 11:23

I dag er det tid til ugens første kamp mod FC Thy-Thisted Q.

Med en sikker sejr over Team Viborg i første runde, går turen i dag vest på for AGF’s kvinder, der tager til Thisted til et møde med FC Thy-ThistedQ i anden runde af Gjensidige Kvindepokalen.

Hele to gange tager holdet turen til Thisted denne uge, når vi gæster Sparekassen Thy Arena i aften til pokalkamp og på lørdag til fjerde runde i Gjensidige Kvindeliga.

I aften er det knock-out kamp, hvor der skal findes en vinder, der kan gå videre. Og værterne, vi møder, har vi både vundet sejre mod, men også lidt nederlag. I vores seneste opgør på Ceres Park storspillede vi med en sejr på 6-1, hvorimod hjemmeholdet trak det længste strå i en tæt affære, da vi sidst gæstede Thisted.

I dag skal vi se om, vi kan finde de samme takter frem fra seneste opgør til kampen, der starter 17:30 på Sparekassen Thy Arena. Kampen dækkes på AGF.dk og vores sociale kanaler.

Truppen, der rejser afsted, ser sådan her ud:

Marie Gade, Camilla Bonde, Tina Fremo, Ally Green, Julianne Ross, Matilde McNamara, Sarah Sundahl, Sarah Dyrehauge, Mathilde Rasmussen, Nathalie Jørgensen, Bri Visalli, Mariann Høgh, Sofie Jørgensen, Julie Poulsen, Julie Mathiasen, Laura Kjærsgård, Mie Lerche, Sofie Bloch