ÆRGERLIG UWE: 11 MOD 11 VAR VI GODE

17.09.2023 18:16

En tidlig udvisning gjorde det svært for os mod Brøndby.

Søndag led vi et 0-3 nederlag til Brøndby IF i en ærgerlig aften i Ceres Park, da vi måtte spille 10 mod 11 i store del af kampen efter en udvisning til målmand, Bailey Peacock-Farrell. Og det var ekstra ærgerligt, for indtil da så vi gode ud for et udsolgt Ceres Park.

- Vi så godt ud i starten. Det var meget lige de første fem-ti minutter, så begyndte vi at tage over, og især Mikael Anderson var skarp og vi spillede rigtig godt indtil uheldet skete for Bailey. Og det var lidt af en dræber for os.

- Det var meget uheldigt, at han gled, og så prøvede han at reparere det, og så fik han det røde kort. Det er lidt mangel på erfaring. Hans instinkt fortalte ham, at han skulle prøve at rette op på sin fejl, men det gjorde værre, men fejl sker og jeg har fuld tillid til Bailey, sagde Uwe Rösler efter kampen.

- Jeg har ondt af Bailey fordi han lavede to gode redninger inden, men nu er det, det her som er i fokus. Vi har nye spillere og så kan sådan noget ske, og jeg ændrer ikke mine principper om, at vi skal spille bolden, og vi kunne måske godt være kommet tilbage. Men 0-2 målet var lidt en dræber. Det kunne være undgået, men vi stod for lavt.

- Det var ikke vores dag, men vi må videre og arbejde os tilbage. Næste søndag er der en ny vigtig kamp, som vi skal være klar til, sagde Uwe Rösler med henvisning til lokalopgøret næste weekend mod Randers.