- VI HOLDER MORALEN HØJT

09.10.2023 08:44

Cheftræner Uwe Rösler tog en lille status efter søndagens kamp, hvor vi nu har mødt alle hold i 3F Superligaen.

Der er nu landsholdspause i 3F Superligaen efter runde 11, hvor alle hold nu har mødt hinanden i turneringen en gang.

For vores vedkommende med en 1-1 kamp mod FC København søndag aften, hvor vi langt hen i kampen førte 1-0. Men efter en sen københavnsk udligning måtte vi nøjes med et point.

Resultatet betyder, at vi går til pause på 7. pladsen med 14 point - et point efter Lyngby Boldklub, som er nummer seks. Dermed har vi to point mindre end samme tidspunkt sidste år efter en periode, hvor det er knebet med at få hentet sejrene.

- Vi har udfordringer lige nu. Siden jeg kom til AGF, har vi taget tre skridt frem og så står vi lige nu måske midt i et skridt tilbage. Men vi skal holde moralen og træne godt.

- Så tager vi det trin for trin - kamp for kamp. Superligaen er en liga, der handler om marginaler. Det er en tæt liga - et mål her, et mål der, et point her, et point der. Det er små ting afgør kampene og alle kan slå alle. Men vi er med og vi er konkurrencedygtige, sagde Uwe Rösler efter søndagens kamp.

I dag kan cheftræneren så puste lidt ud efter en hektisk kamp og se frem til en uge, hvor vi på torsdag spiller træningskamp mod tyske Holstein Kiel inden fokus rettes mod den 22. oktober og en udekamp mod Lyngby Boldklub, hvor vi med en sejr kan være tilbage i top seks.

- Vi var et lignende sted sidste år. Men i år er forventningerne blevet højere på grund af vores gode resultater sidste år. Sidste år holdte vi også kontakten til toppen og lavede et flot forår. Så det gælder om at holde sig i spil til top seks i denne liga - det vores mål.

Og jeg arbejder med spillerne hver dag og ser et hold, der er fokuseret, motiveret og arbejder hårdt til træning. Og nu får vi mulighed for at arbejde godt videre her i landsholdspausen, lyder det fra Uwe Rösler.