UGEN I AGF

16.10.2023 07:44

Uge 42 i AGF

Der er stadig landsholdspause i fodboldens verden. Men i dag møder de spillere ind igen som ikke fortsat er med landshold.

For efter en forlænget weekend er det nu tid til for alvor til at sætte fokus på søndagens udekamp i Lyngby.

Skal du med, finder du billetter her >>>>

Superliga-truppen træner hele ugen, som også tirsdag eftermiddag byder på besøg i nogen af vores samarbejdsklubber. Og så besøger Frederik Tingager og Nicolai Poulsen Norlys i Aarhus på fredag.

Efter en lukket træning lørdag går turen så til hovedstadsområdet for at gøre klar til søndagens kamp mod Lyngby Boldklub.

Kvinderne bruger ugen på at arbejde frem mod en spændende hjemmekamp på lørdag, hvor vi tager mod Kolding IF på Ceres Park. Her kommer der til at ske en hel masse efterårssjov inden kampen i i Tivoli Friheden.

Der er billetter her >>>

Alle hold i AGF Talent skal i aktion i weekenden. Drengene skal lørdag til Odense og møde OB, mens pigerne skal til Hjørring om søndagen for at møde Fortuna Hjørring.

Her på AGF’s kanaler kan du i denne uge i øvrigt se frem til mere nyt om vores kommende nye hjemmebane, når vi har tv-premiere på en rundbordssamtale med alle aktørerne bag byggeriet af et nyt stadion.

Se ugeprogrammet i detaljer her >>>