LANDSHOLDSUPDATE: AGF'ERE I LANDSKAMPE

15.10.2023 07:02

Mikael Anderson i EM aktion og Julius Beck anfører for U19 landsholdet.

Der er fuld gang i landskampe, mens 3F Superligaen ligger stille. Fire Superliga-spillere og flere unge AGF’ere spillere er udtaget til landshold i denne tid. Få overblikket her.

Mikael Anderson var i kamp for Island fredag, da de mødte Luxembourg i EM-kvalifikationen og spillede 1-1. Her kom Anderson ind med fem minutter igen. Han får mulighed for mere spilletid mandag, når Island møder Lichtenstein.

Bailey Peacock-Farrell var ikke i startopstillingen, da hans Nordirland lørdag mødte San Marino i Danmarks EM-pulje og vandt 3-0. Tirsdag møder Nordirland Slovenien hjemme - sandsynligvis med Bailey i målet.

Julius Beck er med det danske U19 landshold som lørdag spillede mod Schweiz. Med Beck som anfører vandt Danmark 3-1. Tirsdag gælder det Australien for de unge danskere.

Det er også blevet til masser af spilletid for Mikkel Kristensen, Lukas Falk, Rasmus Düring, Frej Andersen og Sølvi Stefansson som er med U18 og U17 landshold.

På pige U17 landsholdet var der tre AGF’er i truppen, da Danmark fredag mødte Ungarn og vandt 3-1. Silke Lynge startede inde i kampen.