FLERE AGF'ERE PÅ NATIONALE OPGAVER

10.10.2023 10:32

Tre Superliga-spillere og flere unge spillere er udtaget til landshold i den kommende tid. Få overblikket her.

Landsholdspausen er over dansk fodbold og 3F Superligaen, samt ungdomsrækkerne som ligger stille i den kommende weekend.

Fra seniorholdet kan vi sende Bailey Peacock-Farrell med det nordirske A-landshold og Mikael Anderson med det islandske. Begge landshold skal ud i EM-kvalifikationskampe i den kommende uge.

Også Julius Beck skal på national opgave efter han er udtaget til det danske U19 landshold som skal spille to venskabskampe mod Schweiz og Australien.

Mikkel Kristensen og Lukas Falk skal med U18 landsholdet til en træningsturnering i Kroatien, mens Rasmus Düring og Frej Andersen fra AGF Talent er udtaget til det danske U17 landshold, som skal spille EM-kval i Georgien.

Islandske Sølvi Stefansson er også udtaget til det islandske U17 landshold.

På kvindesiden er der stadig gang i Gjensidige Kvindeligaen, som lørdag møder Fortuna Hjørring. Men der er udtaget til ungdomslandsholdene og her er Elvira Nejmann udtaget til det danske U19 landsholdshold som sidst på måneden spiller EM-kval i Østrig.

På U17 landsholdet er der tre AGF’er repræsenteret i skikkelse af; Hannah Foss, Mathilde Jespersen og Silke Lynge, når U17 spiller i Ungarn i disse dage.

Held og lykke til alle AGF’ere med de nationale opgaver.