- GOD ENERGI I TESTKAMP

13.10.2023 10:55

Cheftræner Uwe Rösler var ganske tilfreds med indsatsen i torsdagens testkamp som blev vundet 1-0. Det giver god en god følelse, mens der er kamppause.

Superliga-truppen holder nu lidt velfortjent fri her i landsholdspausen. Og det kan de gøre oven på en sejr, da vi torsdag vandt 1-0 i en testkamp mod Holstein Kiel.

- Jeg er glad for den energi, spillerne lagde i kampen. Vi havde brug for en sejr og en god oplevelse, som kunne give noget selvtillid til spillerne.

- Det var også vigtigt for mig, at vi ikke smed noget væk til sidst og vi spillede kampen helt til ende. Spillerne var da også glade for deres egen indsats, og jeg kan kun bifalde indsatsen, sagde cheftræner Uwe Rösler efter kampen, hvor han kunne se Zach Duncan score et sjældent mål for AGF. Og det var en bonus ved kampen, at Duncan - som ikke har fået så meget spilletid - kom på tavlen efter en fin kamp, hvor han spillede det meste af anden halvleg og gjorde det godt.

- Jeg er glad på Zachs vegne. Han har måtte vente på sin chance. Men i dag var han god - ikke kun på grund af målet, men i sin generelle indsats og det kommer til at give ham noget selvtillid fremover - det var godt at se, siger Rösler.

Nu venter der truppen en friweekend inden fokus på mandag rettes mod næste Superliga-kamp som er den 22. oktober i Lyngby.

- Nu holder vi en god pause i nogen dage, får slappet af fysisk og mentalt, og så gør vi klar til Lyngby-kampen i næste uge, hvor alle kommer ind med gejst og en energi efter en fin testkamp, tilføjede Uwe Rösler.