FODBOLD OG FÆLLESSKABET KALDER IGEN

05.10.2023 03:30

På søndag åbner vi AL Bank Fanzonen i god tid og gør klar til storkamp på Ceres Park. Kom og vær med og nyd fællesskabet og fodbolden i Kongelunden.

Søndag er der endelig 3F Superliga igen i Ceres Park, når Aarhus og København mødes på grønsværen i en kamp, der starter kl. 20. Men allerede kl. 16 åbner vi AL Bank Fanzonen i det gode efterårsvejr i Kongelunden, hvor DMI spår tørvejr og måske endda lidt sol.

AL Bank Fanzonen byder på den velkendte fodboldunderholdning for store og små. Og søndag har vi premiere på et nyt ”corn hole” spil som supplerer de andre aktiviteter. Så kom i Kongelunden i god tid med hele familien og hyg jer inden kampen.

Vi har også sikret aftensmaden, så man ikke behøver spise hjemmefra, når nu kampen starter kl. 20. Kebab-boden i både fanzonen og inde på Ceres Park er fra på søndag. suppleret af falafel, ligesom stadionplatterne naturligvis er klar til indtagelse på Ceres Park.

AGF Fanshoppen er også åben hele eftermiddagen og aftenen med op til kampstart kl. 20. Portene til Ceres Park åbnes to timer før kampstart og med udsigten til mange mennesker til fodbold, så opfordrer vi til, at man kommer i god tid og søger mod stadion tidligt. 19.10 kommer vores målmænd på banen til opvarmning og ti minutter efter er det så resten af holdet. Og så er der ellers kampstart kl. 20 efter vi har sunget Malaga sammen. Så husk dit halstørklæde.

Og husk din billet ikke mindst. Der er mange ude til kampen, så det er med at få sikret sig plads, hvis man stadig mangler. Det gør man i linket lige herunder.