AGF KVINDEFODBOLD: LØRDAG ER DER IGEN FODBOLD PÅ PROGRAMMET

31.10.2023 18:35

Lørdag gælder det FC Nordsjælland efter en veloverstået landsholdspause.

Lørdag spiller vi igen i Gjensidige Kvindeligaen, når vi gæster Right to Dream Park i Farum til et opgør mod FC Nordsjælland, som starter 15:30.

Landsholdspausen er netop overstået, hvor Mie Lerche og Elvira Nejmann var en tur med U19-landsholdet i Østrig til EM-kvalifikationskampe og Mariann Høgh var med U23-landsholdet til venskabskampe mod Belgien og Spanien.

Nu er hele holdet samlet igen, og blikket vendes mod Gjensidige Kvindeligaen. Inden pausen tog vi en vigtig sejr mod topholdet Kolding IF i Ceres Park, hvor vi skal forsøge at bygge videre på vores spil og ikke mindst hive point hjem, så vi kan øge afstanden til playoff-stregen.

Seneste møde med FC Nordsjælland var i starten af september, hvor tigrene gæstede Vejlby Stadion. Her fik vi sæsonens første point, da det blev til en deler, efter modstanderne udlignede i kampens sidste minutter.

Siden har vi fået 9 point til og ligger placeret på 6. pladsen i tabellen, dog med samme antal point som Fortuna Hjørring. Nordsjælland befinder sig derimod i toppen på en delt førsteplads med Køge, hvor sidstnævntes målscorer er bedre.

Lørdag bliver der derfor rift om vigtige point for begge hold, og tager man ikke turen til Farum, kan kampen ses direkte på Viaplay.