- VI GLÆDER OS TIL EN FED KAMP

05.11.2023 11:47

Mandag aften gælder det Brøndby IF på udebane. Her skal vi forsøge at forsætte den gode stime.

Det må gerne snart blive mandag, for så venter et klassisk opgør i 3F Superligaen, når Brøndby IF tager i mod os på et godt fyldt Brøndby Stadion, hvor vi også forventer mange AGF’ere på udebaneafsnittet.

De medrejsende kan se et AGF-hold, som løber på banen for at forsætte sejrsstimen fra de seneste fire kampe og som er ubesejret siden 1. oktober.

Men også på den anden side af midterlinjen er der et hold i god form. Så der skal nok blive gang i den på grønsværen på Vestegnen, når vi for 94’ende gang krydser klinger med Brøndby IF i 3F Superligaen.

- Vi glæder os til i morgen. Det bliver en fed kamp - det er det næsten altid, når vi møder Brøndby.

- De spiller godt i øjeblikket og har fundet en formel, der virker for dem. Men det er så op til os, at finde en vej gennem den og finde vores egne styrker frem.

- Vi kommer med god selvtillid efter sejre i de seneste fire kampe. Det skal vi bruge som et rygstød frem mod endnu en god præstation på mandag, siger Nicolai Poulsen, der kan se frem til sin 12'ende kamp mod Brøndby IF som AGF'er.

Seneste kamp mod Brøndby IF endte i Aarhus med et nederlag, men i en kamp, hvor vi jo spillede 10 mod 11 i en stor del af kampen. Så der er noget, vi skal ud og revanchere.

- Vi er meget opsatte at komme hjem med en sejr i morgen. Der er altid fed stemning på Brøndby Stadion, hvor der altid er mange AGF’ere med på udebaneafsnittet. Og med fansene i ryggen har vi tidligere fundet vejen til mål på Brøndby Stadion.

- Så med den gode defensiv vi har, hvor vi har lukket ganske få mål ind i de seneste kampe og fået scoret en del i den anden ende, så har vi værktøjerne og selvtilliden til at få de tre point med hjem til Aarhus, tilføjede Poulsen efter dagens træning.

Der er kampstart på Brøndby Stadion kl. 19 mandag aften.

Billetter til udebaneafsnittet findes via linket herunder.