BRØNDBY IF VENTER MANDAG AFTEN

03.11.2023 08:18

Nedtællingen er i gang til kamp 94 mod Brøndby i Superligaen.

Mandag aften gælder det et nyt kapitel i det klassiske opgør mellem AGF og Brøndby IF. Her mødes vi på Brøndby Stadion kl. 19. Vi håber at se mange på udebaneafsnittet, hvor værterne giver billetten, hvis man kommer med fanbusserne fra Aarhus. Se mere om det her >>>

Kommer man af egen kraft, så find billetter til kampen her >>>

Det er kamp nummer 94 i Superligaen mellem AGF og Brøndby, som vi jo også kan se frem til at møde i kvartfinalen i Oddset Pokalen efter torsdagens lodtrækning.

Men først er der altså fokus på 3F Superligaen, hvor vi skal ud og revanchere os efter vi tabte 0-3 i sæsonens første møde, som vi måtte spille 10 mod 11 i store dele af kampen.

Seneste kamp på Brøndby Stadion var den 16. april i foråret, hvor vi tabte 1-0. Siden er det blevet til en uafgjort kamp og altså et nederlag i seneste møde. Generelt har vi spillet en del uafgjort i klassikeren i de senere år med fem X'er siden foråret 2021.

Med kamp 94 mellem de to klubber og overhaler Brøndby IF AaB, når det kommer til hvilket hold, vi har mødt oftest i toppen af dansk fodbold. Samlet set har Brøndby taget sejren med i 49 af de kampe, mens 22 kampe er endt med AGF-sejr og 22 kampe er endt uafgjort.

Brøndby IF kommer ind til kampen på en andenplads, mens vi indtager sjettepladsen i tabellen med otte point mellem de to hold.

Begge hold er ubesejret i deres tre seneste kampe med to vundne og en enkelt uafgjort. Og vi kommer begge med sejre fra Oddset Pokalen i torsdags, hvor Brøndby vandt 1-0 i Randers, mens vi vandt 4-0 over Ishøj IF.

Skal vi hente en sejr mandag kræver det mål og måske de kommer fra Tobias Bech, som for første gang i sin karriere har scoret i tre kampe i træk - og ingen anden spiller end Bech har scoret flere mål i 3F Superligaen i oktober og Bech er også den spiller, som har haft næst-flest afslutninger.

Patrick Mortensen ved nu også godt, hvor målet står i kampe mod Brøndby. Vores anfører har således scoret Brøndby i 2019, 2020, 2022 og 2023. Og senest i den efterhånden ikoniske 3-3 kamp i foråret, der gav bronze til Aarhus.

Og Brøndby IF er den modstander, som Patrick Mortensen har været involveret i flest mål mod – nemlig ni; syv scoringer og to assists - det kommer ud til at lige omkring ti procent af alle Patrick Mortensens mål for AGF er sat ind mod søndagens modstander.

Lad os bare få nogen flere mål på mandag. Fra Bech, Mortensen, Serra eller en af de andre AGF'ere som løber på banen i mørkeblåt i Brøndby på mandag kl. 19. Tager man med, så find billet via linket herunder.