TDC ERHVERV OPGRADERER MED AGF

27.11.2023 07:36

TDC Erhverv fortsætter som partner i AGF - nu som Sølvpartner.

TDC Erhverv i Aarhus har været en del af AGF’s partnerkreds gennem mange år. I de senere år som Erhvervspartner.

Nu øger TDC Erhverv og AGF så samarbejdet efter TDC Erhverv Aarhus nu er blevet Sølvpartner i AGF. Dermed tager TDC Erhverv et skridt op i engagementet med AGF i en ny aftale, som løber i de næste to år.


- Vi har været glade for samarbejdet med AGF, som strækker sig mange år tilbage i tiden med udgangspunkt i vores Erhvervscentrer i Aarhus. Og historisk har der næsten altid været et bånd mellem AGF og først Jysk Telefon i gamle dage og siden Tele Danmark før vi blev til TDC.



- Det samarbejde har vi videreført i nutiden som TDC Erhverv, og det er glædeligt, at vi nu kan fortsætte det fremover, siger Per Lycke Notstad, der er senior sales director hos TDC Erhverv, som tilbyder en bred portefølje af løsninger inden for kommunikationsteknologi, digitalt samarbejde og it-sikkerhed til virksomheder i Danmark.

TDC Erhverv er de største på erhvervsmarkedet i Danmark indenfor deres felt med end-to-end løsninger, der dækker virksomheders behov - uanset størrelse og kompleksitet.



- For os handler et godt samarbejde om stærke forbindelser og netværk - sådan helt bogstavelig talt. Og det gør det også, når det handler om AGF, hvor vi er en del af et stærkt netværk som vi har stor glæde og gavn af. Det glæder vi os til at fortsætte med og tage del i den rejse og positive udvikling som AGF er inde i, siger Per Lycke Notstad fra TDC Erhverv. 



Besøg AGF’s nye Sølvpartner her >>>