POULSEN FØR SØNDAG: - VI SKAL FORTSÆTTE DEN GODE STIME

10.11.2023 22:24

Søndag aften løber AGF-spillerne på banen på Ceres Park, hvor vi gerne skulle hente tre point mod gæsterne fra Viborg FF.

Forberedelserne til søndag, hvor Viborg FF venter i Ceres Park, er godt i gang på Fredensvang. Og det har været en god uge, fortæller Nicolai Poulsen i spillerloungen på klubbens træningsanlæg.

- Vores forberedelser har været gode, det har været en god uge. Vi har fået kigget på nogle taktiske ting fra Brøndby-kampen og fra sidste kamp mod Viborg og har kigget på nogle justeringer, der gør, at vi forhåbentligt kan stå med tre point efter kampen, fortæller Poulsen.

Det var omvendt i sæsonens første møde, da Viborg løb med sejren og de tre point på hjemmebane for en måneds tid siden.

I de efterfølgende kampe har vi fået sat en god stime sammen med fire ubesejrede kampe i Superligaen og avancement i Pokalturneringen. Det har også betydning for spillerne, fortæller Poulsen:

- Det er klart, det er vigtigt individuelt og kollektivt, at vi har fået de sejre og de point, vi har fået de sidste fire runder - det giver momentum. Det kan man også se i tabellen, hvor vi har fået skabt lidt luft. Og med en ny sejr på søndag, vil vi kunne bygge på det momentum.

Og hvilken kamp forventer Poulsen så?

- Det bliver en svær kamp. De har lige fået en sejr under en ny træner. Så der kommer høj intensitet, meget fight. Og så skal vi få sat noget godt spil sammen, der giver nogle mål.

- Når vi går ud på Ceres Park, så spiller vi altid for at vinde. De skal være svært for de andre at komme hertil, siger Poulsen - og det vil vi lade stå som en opfordring til at komme på stadion på søndag og være med til at skabe den stemning, der gør det svært at gæste Aarhus - og samtidig er med til at løfte hjemmeholdet frem. 

Du kan komme med, hvis du trykker her.

Og her kan du læse mere om, hvad der ellers sker på kampdagen.