DET SKER DER PÅ LEGENDERNES DAG

11.11.2023 18:44

Søndag hylder vi AGF Legenderne til Legendernes Dag.

I morgen søndag den 12. november fejrer vi vores traditionelle Legendernes Dag. Det er dagen, hvor vi hylder vores historie og de mange store spillere som er en del af vores fortid.

Op til kampen har vi præsenteret Lars Lundkvist som Årets Legende 2023. Traditionen tro bliver det markeret ved en ny Legende-trøje som spillerne spiller kampen mod Viborg FF i. Trøjen er også til salg i AGF Fanshoppen med Lundkvist og 10 på ryggen, som var det nummer, Lars Lundkvist sværgede til som spiller i AGF.

AGF Fanshoppen åbner i morgen kl. 17.30. Så tjek trøjen ud i butikken. Den er udkommet i begrænset oplag, men der er stadig nogen tilbage.

Se mere om trøjen her >>>

Og læs mere om kåringen af Lars Lundkvist her >>>

I pausen af kampen får vi så mulighed for at hylde AGF Legendekorpset, når godt 50 tidligere spillere kommer på banen og tager en rundtur, hvor vi håber mange vil hylde og hilse på de tidligere spillere.

Her finder vi blandt andre Casper Sloth, som er nyt medlem af Legendekorpset, hvor også Michael Lumb og Arthur Sorin er nye medlemmer. De to sidstnævnte har dog ikke mulighed for at komme i morgen.

Se mere om AGF Legendekorpset her >>>

Årets Legende 2023 må vi også hylde på afstand. Lars Lundkvist fortæller her i et interview med AGF TV, hvorfor han ikke kommer til kampen. Men Lars er med os i ånden og vi sender ham mange gode hilsner fra kampen.

Billund Lufthavn konkurrencen får også deltagelse fra AGF Legendekorpset.

Så der bliver altså rig mulighed for at dyrke nostalgien og hylde de tidligere spillere til kampen mod Viborg FF i morgen. Mangler man stadig billet, findes den lige herunder.