LUNDKVIST HYLDES MED LEGENDE-TRØJE

13.11.2023 05:23

Flot nyt trøje til ære for Årets Legende 2023.

Når vi den 12. november holder Legendernes Dag hylder vi ikke bare Lars Lundkvist som Årets Legende og alle medlemmerne af AGF’s legendekorps, hvor der indlemmes tre nye navne til kampen.

Spillerne komme også til at spille kampen mod Viborg FF i en særlig legende-trøje som er en hyldest til Lars Lundkvist som Årets Legende 2023.

Trøjen er således inspireret af Lars Lundkvists storhedstid fra 1980’erne, hvor Lundkvist scorede over 100 mål i den hvide trøje. Blandt andet er inspirationen til designet hentet fra nogen af de tidligere trøjer fra 1980’erne, hvor Lars Lundkvist kom til AGF i 1981 og siden vandt både et dansk mesterskab og to pokalfinaler.

Hans bedrifter som spiller er broderet ind i trøjen under klublogoet, som på tidligere legende-trøjer er AGF’s gamle klublogo. Og i nakken finder man tallet 348 i guldbroderi - antallet af kampe Lars Lundkvist spillede for AGF.

- Det er en stor ære, at vi kan være med til at hylde Lars Lundkvist. Hans imponerende 348 kampe i den hvide trøje er et symbol på dedikation, passion og en ubetinget kærlighed til klubben. Vi er stolte af at have skabt en unik legendetrøje, der ærer Lars' utrolige bedrifter, og vi håber, at både spillere og fans vil bære den med stolthed som en hyldest til et ægte AGF-ikon, siger Allan Vad Nielsen, der er CEO i hummel, som siden 2017 har været med til at hylde Årets Legende med en særlig trøje.

Legendetrøjen er nu til salg online fra AGF Fanshoppen og i den fysiske butik fra kl. 13. Her kan man ved selvsyn beundre den nye trøje.

Når vi spiller pokalkamp på torsdag i Ceres Park åbner vi også AGF Fanshoppen, hvor trøjen altså også kan købes. Bemærk, at den nye Legende-trøje udkommer i et begrænset antal.

Den 12. november kan trøjen så beundres i kamp, når vores 3F Superliga-spillere ifører sig den til kampen mod Viborg FF på Ceres Park.