ET POINT MED HJEM DER KAN BRUGES TIL MEGET

27.11.2023 06:50

Tilfredshed i truppen med søndagens deler i Farum. Nu rettes fokus mod en spændende udekamp i København på søndag.

Da vi søndag aften spillede 0-0 i Farum mod FC Nordsjælland var det femte gang på stribe, at vi gik fra banen på Right to Dream Park som ubesejret.

Seneste nederlag på de kanter var tilbage i april 2021. Og selv om vi naturligvis gerne havde taget alle tre point og da også var ganske tæt på et mål i begyndelsen af 2. halvleg i går, var der efter kampen tilfredshed i truppen med, at vi fortsætter den ubesejret stime - både i Farum, men også i dette efterår i 3F Superligaen, hvor vi nu skal næsten to måneder tilbage for at finde seneste nederlag.

Det ene point i Farum efterlad os på en øjeblikkelig sjetteplads i 3F Superligaen med 25 point. Et færre end netop FC Nordsjælland på femtepladsen og med to point op til fjerdepladsen.

- Når man ser over hele kampen, så er det okay med det ene point. Vi er tæt på at kunne tage alle tre, men FC Nordsjælland har også deres chancer, hvor Jesper må tage fra i vores mål. Så det er et resultat, vi kan leve med, og vi er stadig ubesejret og inde i en god stime. Så vi tager det ene point med hjem og kan nu rette fokus den næste kamp, sagde Patrick Mortensen efter kampen.

- Det er et vigtigt point som vi kan bruge til meget i forhold til vores ambitioner om top seks. Vi står godt i vores formation og er solide. Det så rigtig fint ud. Vi kunne godt ha’ skabt lidt mere, men holder omvendt Nordsjælland fra de helt store chancer. Men vi er tilfredse med ikke at indkassere og kan bruge det videre mod næste kamp, lød det fra Jesper Hansen.

Og den næste kamp som gutterne tænker på er på søndag i Parken i København. Her venter et udvidet udebaneafsnit bag det ene mål. Tag med til en stor fodboldkamp i hovedstaden. Find billet via linket herunder.  

Og hør cheftræner Uwe Röslers udlægning af søndagens kamp i Farum på AGF TV.