STADIG UBESEJRET I FARUM

Foto: Matti Kronborg — 26.11.2023 15:54

Ingen mål i Farum i dag. Så vi tager et point med hjem til Aarhus

Søndag kom 3F Superligaen i gang igen efter landsholdspausen - i hvert fald for vores vedkommende, da vi var en tur i Farum til en kamp mod FC Nordsjælland.

Seneste besøg på de kanter havde budt på en AGF-sejr og indtil i dag var vi ubesejret på Right to Dream Park siden foråret 2021. Den gode statistik skulle vi forsøge at fortsætte i dag på et meget koldt stadion. Men med et varmt og velbesøgt udebaneafsnit i ryggen tog vi fat på udfordringen med intensitet og hårdt arbejde.

Det var dog hjemmeholdet som fik bolden først i mål, men det blev underkendt for offside. Og vi bøvlede da også lidt med nordsjællænderne i begyndelsen af opgøret og fik ikke skabt de store muligheder.

Men vi arbejdede os efterhånden mere ind i kampen og så kom chancerne. Blandt andre til Patrick Mortensen, der headede godt på mål efter et frispark ind i feltet, men forbi mål. Kort efter var Tobias Bech tæt på chancen, men han blev tacklet inden han kom på ordentligt skudhold.

Hen mod pausen blev spillet lidt mere klumpet sammen på midten af banen og ingen af holdene blev for alvor farlige. FCN forsøgte sig med hurtigt spil gennem vores bagkæde, men Tingager, Beijmo og Mølgaard havde styr på det.

Første halvleg sluttede med en stor chance til AGF, da Tobias Bech var uhyre tæt på at score direkte på frispark, men FCN’s målmand reddede sit hold - på den efterfølgende ripost var Nicolai Poulsen tæt på at score, men også hans forsøg blev reddet. Så ingen mål i første halvleg.

2. halvleg
Anden omgang startede godt for udeholdet, som fik presset FCN fint tilbage. Et nyt frispark til Bech skabte en ny mulighed, men den her gang gik den direkte i muren. Men vi kom godt ud fra pausen.

FCN kom dog også til chancer i en levende indledning på anden omgang og Jesper Hansen måtte efter en lille time hive en klasseredning op på et langskud. Og igen efter 63 minutter, da hjemmeholdet igen forsøgte sig. Og i det hele taget stod Hansen i vejen for meget, når hjemmeholdet forsøgte sig.

I den anden fik vi ikke skabt de chancer, vi gerne ville og i det hele taget var det en chancefattig kamp i dag.

Mod kampens slutning fik vi Mads Emil Madsen at se på banen igen efter hans lange skadespause. Han kunne dog ikke nå at få indflydelse på det offensive spil og til sidst løb tiden ud og vi kunne pakke et godt point ind i bussen på vej hjem til Aarhus.

Næste kamp er også på Sjælland, når vi søndag den 3.12 gæster Parken til et klassisk opgør mellem Aarhus og København. Billetter til udvidet udebaneafsnit findes lige her.

FCN vs. AGF / 3F Superligaen Runde 16 / Right to Dream Park / 26.11 2023
0-0 (0-0)

Advarsler
AGF: Jacob Andersen, Eric Kahl
FCN: Diomande

AGF
Jesper Hansen, Tobias Mølgaard, Frederik Tingager, Felix Beijmo, Gift Links (92’ Mikael Akoto), Jacob Andersen (45’ Eric Kahl), Nicolai Poulsen, Magnus Knudsen (83’ Mads Emil Madsen), Frederik Brandhof, Tobias Bech (76’ Janni Serra) og Patrick Mortensen.