AGF KVINDEFODBOLD: AFGØRENDE POINT PÅ HØJKANT

07.12.2023 15:10

Lørdag kan AGF's kvinder sikre sig en plads i forårets medaljeslutspil

Landsholdspausen er netop overstået og med alle spillere tilbage i truppen, er der nu fuldt fokus mod lørdagens kamp mod AaB. I årets sidste udekamp går turen til Aalborg Portland Park, hvor et klassisk jysk opgør finder sted – og et afgørende et af slagsen. Med en sejr er vi sikre på forårets slutspil i Gjensidige Kvindeliga, mens en uafgjort også kan vise sig nok. Det afhænger af, hvordan det går FC Thy-Thisted i deres kamp søndag, hvor der på nuværende tidspunkt er fire point mellem os og skillelinjen. Under alle omstændigheder kan holdet afgøre det selv med to kampe igen, hvor AaB allerede ved, at de skal spille kvalifikationsspil i foråret.

Lørdagens modstander er ikke just ukendt, da det vil blive årets femte opgør mellem de to hold efter møder i kvalifikationsrækken, Pokalen og Gjensidige Kvindeliga. Det er blevet til tre AGF-sejre og en deler på Aalborg Portland Park tilbage i 2022/2023 sæsonens sidste kamp.  I seneste opgør gik AGF’s kvinder derfra med en 2-0 sejr på en dag, hvor der blev afholdt Lyserød Lørdag på Vejlby Stadion.

Lad os se, om succesen kan gentages, og at AGF’s kvinder kan sikre en plads i medaljeslutspillet på lørdag kl. 13, når vi møder AaB på Portland Park. Tag en december-tur til Aalborg og køb billetter til kampen her.