AGF JULEHJÆLP VENDER TILBAGE

08.11.2023 07:16

Endnu en gang samler AGF julehjælp ind til Aarhus. I er år er Fødevarebanken også med.

Vi ved det godt. Det er måske lidt tidligt at tænke på jul. Men ikke desto mindre er det nu igen tid til den efterhånden traditionsrige AGF JULEHJÆLP. Og traditionen tro skyder vi AGF JULEHJÆLP i gang til årets sidste hjemmekamp i 3F Superligaen, der finder sted på søndag den 12. november, når vi møder Viborg FF i Ceres Park.

Her er modtagere af sidste års julehjælp inviteret til kampen, ligesom frivillige og medarbejdere fra de deltagende velgørende organisationer også kommer til kampen, der markerer starten på AGF JULEHJÆLP 2023.

- Vi har set frem til at tage hul på vores julehjælp endnu engang. Det er femte år, vi gør det, og det er er en måde, hvor vi - sammen med gode samarbejdspartnere - kan hjælpe til, at julen bliver lidt bedre for de mennesker, der har brug for en ekstra håndsrækning - især i den kommende højtid, der kan være svær for nogen at komme igennem, siger Sine Hausner, der er bæredygtighedsansvarlig i AGF.

AGF JULEHJÆLP består af en julepakke med forskellige julegaver og julehjælp indsamlet blandt AGF’s sponsorer og samarbejdspartnere. I år betyder det blandt andet, at der er forskellige gaver fra en række af AGF’s sponsorer som Ceres, OK Snacks, BKI og flere andre.

Alt sammen er det med til at forsøde tilværelsen for dem, der modtager julehjælpen. Traditionen tro indeholder pakken også billetter fra AGF til en kamp på Ceres Park.

Donationer kobles på julehjælpen
For første gang i de fem år AGF JULEHJÆLP har kørt, udvides antallet af deltagende organisationer i år. Det sker efter AGF og Fødevarebanken har indledt et nyt samarbejde, som betyder, at man her op mod jul kan støtte Fødevarebankens arbejde med en donation og dermed være med til at sikre måltider hos udsatte familier i højtiden.

Fødevarebanken er en non-profit organisation, der bekæmper madspild og madfattigdom i Danmark. Udover Fødevarebanken deltager også Børnenes Kontor, Hjemløs i Aarhus, Røde Kors Aarhus, Kirkens Korshær i Aarhus, Dansk Folkehjælp og Frelsens Hær i AGF JULEHJÆLP.

- Det er rigtig fedt, at vi får nogle ekstra ting, vi kan lægge i julehjælpen til vores brugere. Jo mere der kommer i julekasserne, jo bedre er det for de familier og hjemløse, der er socialt udsatte. Dermed betyder det også rigtig meget, at AGF støtter med julehjælpen, sagde Rikke Sejthen fra Hjemløs i Aarhus, da sidste års AGF JULEHJÆLP blev uddelt. Nu gør vi det altså igen i den kommende juletid.


AGF JULEHJÆLP
Støt Fødevarebanken og bidrag til, at ingen skal mangle mad til jul

50 kr. = 15 måltider
200 kr. = 60 måltider
500 kr. = 150 måltider

Send dit bidrag på Mobilepay 21548 Mrk. donationen ”AGFFAN”

Det er femte gang AGF gennemfører AGF JULEHJÆLP.

AGF JULEHJÆLP 2023 skydes i gang ved AGF’s hjemmekamp mod Viborg FF den 12. november.

De medvirkende organisationer i AGF JULEHJÆLP er: Hjemløs i Aarhus, Røde Kors Aarhus, Kirkens Korshær, Dansk Folkehjælp, Frelsens Hær, Børnenes Kontor og fra i år altså også Fødevarebanken.

Se mere om Fødevarebanken og AGF’s samarbejde.