VELKOMMEN TIL MSC DENMARK: NY PARTNER I AGF

27.03.2023 07:18

MSC er ny Sølvpartner i AGF

MSC er lagt til kaj hos AGF i et nyt samarbejde efter MSC Denmark A/S er blevet ny partner i AGF, hvor shipping- og logistik virksomheden indtræder som ny Sølvpartner.

MSC Denmark er en del af den globale koncern, Mediterranean Shipping Company S.A. (MSC), der blev grundlagt i 1970. Siden har MSC udviklet sig til en verdens-omspændende virksomhed med 675 afdelinger i 155 lande over det meste af verden, hvor man beskæftiger 155.000 medarbejdere.

MSC Denmark A/S blev etableret tilbage i 1995. Siden er den lokale organisation vokset i takt med forretningen og i dag er man 65 medarbejdere på det lokale Aarhus kontor. Nu bliver MSC - med udgangspunkt i Aarhusafdelingen - en del af AGF’s voksende partnernetværk som ny Sølvpartner.

- Selv om vi er en del af en større international koncern, så er det nære også vigtigt for os. Vi er en virksomhed som er meget optaget af vores omgivelser og nærmiljø. Derfor giver det rigtig god mening for os nu at engagere os i AGF.

- AGF er byens hold, og klubben spiller en stor rolle for mange mennesker. Ikke bare i Aarhus, men i hele landet. Det er en position, som vi gerne vil bakke op og bidrage til, og dermed samtidig også få muligheden for at øge kendskabet til vores virksomhed via AGF’s spændende platforme, det netværk klubben tilbyder og AGF's generelle store udbredelse, siger Søren Jacobsen, der er direktør for MSC Denmark.

Som en global virksomhed går MSC forrest i sin branche, når det handler om bæredygtighed og det miljømæssige samt sociale ansvar. Via MSC's fond - MSC foundation, der har fokus på miljøet og ikke mindst havene - bruger MSC sin passion for havet til at skabe positive forandringer for vores klima og miljø.

Ydermere er man meget forkuseret på at skabe positive forandringer blandt de mest sårbare samfund i verden via nødhjælp og andre initiativer. På samme måde som AGF også arbejder proaktivt med bæredygtighed og social ansvarlighed, hvilket dermed er endnu et fællestræk mellem MSC og AGF.

- På grund af vores arv og virksomhedens store passion for havet, er miljøet og klimaforandringer en sag, der ligger vores hjerte nær. I samarbejde med MSC foundation, arbejder MSC blandt andet for et  bedre havmiljø og er i det hele taget meget fokuserede på at nedsætte vores aftryk på den verden, vi bevæger os i. Derfor er det også en spændende vinkel på vores samarbejde, at AGF også arbejder indenfor det område - det viser en omtanke og værdier, der er i tråd med vores, siger Søren Jacobsen.


Om MSC
MSC er et privatejet globalt containerrederi grundlagt i 1970 af den nuværende ejer Gianluigi Aponte. Med et verdensomspændende skibsrute-netværk, samt en bred vifte af logistiske tillægsprodukter, leverer MSC dagligt skræddersyet transport og logistikløsninger til deres kunder verden over - alt sammen med et personligt præg.

Se mere på MSC.com