SÆRLIGE GÆSTER TIL FODBOLDTRØJEFREDAG

06.03.2023 10:25

En ung kræftpatient og hans familie fik sig en stor oplevelse fredag aften i Ceres Park.

I fredags markerede vi FodboldtrøjeFredag på Ceres Park. Det gjorde vi blandt andet ved, at spillerne var iført kamptrøjer med FodboldtrøjeFredaglogoet på ryggen som en hilsen til det gode formål. Efter kampen er trøjerne kommet på auktion til fordel for Børnecancerfonden som er fokus for alt indsamling omkring FodboldtrøjeFredag.

Men vi havde også til kampen besøg af Ramses, der er kræftpatient på Aarhus Universitetshospital og som vi mødte, da vi i ugens løb var på besøg. Ramses - der er tre år - kommer fra Estland og bor med sin familie på Trygfondens Familiehus.  

Familien er i Danmark fordi, der i Norden og blandt de baltiske lande er et samarbejde om, at kræftpatienter kan komme til Dansk Center for Partikelterapi på Aarhus Universitetshospital og få en særlig behandling. Den behandling gennemgår Ramses i øjeblikket og er derfor i Aarhus med sin familie med mor og far, og sine to søskende; Lenne på 10 og Rasmus på 14.

Så vi inviterede familien til kampen i fredags på Ceres Park, hvor Ramses og hans søskende bar kampbolden på banen inden kampstart. Eller det vil sige, at det endte med, at det ”blot” var storebror Rasmus, som gjorde det, da Ramses blev noget nervøs ved postyret. Men det var det eneste skår i glæden på en rigtig god aften for familien, som nød at komme til fodbold midt i en svær tid med behandling.

- Vi vil gerne takke AGF af hele vores hjerte for en fantastisk aften for hele familien og for de mange gode tanker til Ramses og den store kærlighed, vi er blevet modtaget af. Det var en stor oplevelse og vi var meget glade for at være sammen med klubben, fansene og spillerne - I har nu fået nogen nye fans i Estland, fortalte Ramses far, Innar Hunt.

Alle I AGF siger tak til Ramses og hans familie for besøget og sender de bedste tanker i den videre behandling.