PLANT ET TRÆ MED AGF

15.03.2023 10:14

Vær med til at skabe den nye Hviie Skov, når du køber billet til AGF’s hjemmekampe.

Vi har tidligere fortalt, hvordan vi sammen med Plant et Træ er gået i gang med at skabe en ny skov ved et område ved Ajstrup som Plant et Træ har udpeget sammen med Aarhus Kommune. Her skal vokse en ny stor skov frem og forhåbentlig vil en lille del af den skov blive den Hviie Skov.

Derfor giver AGF nu alle fans muligheden for at være med til at plante træer i Den Hviie Skov. Det sker ved, at der er etableret en donationsmulighed, når man køber en billet til AGF’s hjemmekampe. Her kan man - samtidig med sit billetkøb - donere 20 kr. til nye træer, når man køber en billet. Og man kan naturligvis købe flere træer end ét.

AGF er gået forrest ved at sikre de første 142 træer - svarende til vores leveår som klub. Fremover vil man så kunne donere til skoven, når man køber en billet til AGF’s kampe.

Også kampsponsoren til søndagens kamp, TPI El & Automation har sørget for, at skoven kommer godt i gang ved at købe 100 træer inden kampen.

- I AGF arbejder vi aktivt for at nedbringe vores eget forbrug og aftryk, og med Den Hviie Skov ønsker vi at bidrage positivt til forøgelsen af de århusianske skove og til at der komme flere træer, forklarer Sine Haunser, der er ansvarlig for bæredygtighed i AGF.

Man køber billet til søndagens kamp mod OB lige her - og dermed kan man altså nu også donere til den Hviie Skov.

Se her, hvordan du gør.

Om Den Hviie Skov
Den Hviie Skov er et nyt projekt, hvor AGF sammen med Plant et Træ har fokus på træer, børn og læring. Sammen med Plant et Træ og Aarhus Kommune vil vi sikre flere træer - i første omkring specifikt ved et område ved Ajstrup udenfor Aarhus.

AGF giver de første 142 træer. Resten samler vi sammen ved, at man kan donere 20 kr. hver gang man køber en billet til en hjemmekamp på Ceres Park. Til efteråret 2023, når plantningen kan gå i gang, gøres donationerne op og de første træer plantes. Og alle inviteres med til en dag i skoven, hvor børn og voksne kan plante træer sammen og lære om skovens magi.

Indsamlingen går også til Plant et Træ’s initiativ; ”1. klasser planter træer”, der inddrager byens skolebørn i skovarbejdet, hvor de lærer om skoven og træernes betydning for vores liv.

Plant et Træ er en almennyttig organisation, der startede i Aarhus i 1988, og har siden plantet mere end 1,5 mio. træer i Danmark. 

Se mere på plant-et-trae.dk