MORTENSEN INDEN OB: - VI GLÆDER OS TIL AT KOMME HJEM IGEN

16.03.2023 19:44

Vores topscorer og kaptajn ser frem til en ny kamp søndag - og ikke mindst til, at komme hjem til Aarhus igen.

Søndag står vi overfor OB i et klassisk opgør i dansk fodbold, når vi spiller den sidste kamp i 3F Superligaens grundspil i Ceres Park kl. 15.

Efter en flot sejr i Randers i mandags er vi klar til mesterskabsspillet, men holdet er sulten på mere og brænder for en ny sejr inden landsholdspausen og det efterfølgende slutspil.

- Det handler om at bygge mere på efter vores gode præstation i mandags og nu har vi en vigtig og spændende kamp mod OB søndag, hvor vi gerne vil fortsætte den gode stime.

- Det er jo sådan set mesterskabsspillet, der starter for os på søndag, og vi glæder os til at komme hjem til vores fans igen på Ceres Park til endnu en fed kamp, siger Patrick Mortensen, som kom på tavlen i mandags igen og dermed ikke bare kunne tangere rekorden som den mest scorende AGF’er i 3F Superligaen, men også cementere førstepladsen på topscorer-listen i 3F Superligaen.

Men Mortensen og co. vil mere og er klar til at udbygge den gode start i 2023 i 3F Superligaen på søndag, når OB kommer på besøg.

- Vi arbejder hver dag på det projekt, vi satte i søen med Uwe i sommer, der bare blive bedre og bedre efterhånden som folk udvikler sig i deres roller. Og så arbejder alle benhårdt hver eneste dag på træningsbanen, og hårdt arbejde giver ofte pote. Så lige nu går det op i en højere enhed, og det var fantastisk, at vi kunne indfri vores del-mål i mandags. Og generelt synes jeg, at vi er startet foråret godt og vi ligner et modent hold, der gerne vil spille fodbold, siger Patrick Mortensen.

Se mere om kampen her >>>>

Og herunder er der et link til billetter til kampen, hvor vi igen bliver mange i Ceres Park. Så kom i Kongelunden med tusindvis af andre og støt Patrick Mortensen og holdkammeraterne frem mod en ny sejr.