MANDAG GÆLDER DET RANDERS FC: SIDE OM SIDE I TABELLEN

09.03.2023 06:48

Mandag venter et nyt lokalopgør mod Randers FC. Og det bliver to hold med dominans i luften, som mødes.

Mandag aften er der lokalopgør i Randers, når vi møder Randers FC kl. 19 i 3F Superligaens runde 21. Det er næstsidste kamp i grundspillet og med to hold side om side i tabellen er der vigtige point på spil. Vi kommer ind til kampen på en fjerdeplads med 29 point, mens værterne også har 29 point, men med en dårligere målscore end os, er de på pladsen lige under os i ligaen.

Randers FC’ seneste kamp var i Viborg, hvor kronjyderne spillede 2-2, mens vi som bekendt vandt vores seneste kamp, da vi slog AC Horsens 2-0 i fredags. Og vi er dermed stadig ubesejret i 2023 med to sejre og en uafgjort, og er - sammen med FC København - dermed et af de hold, som er kommet bedst i gang med 2023.

Seneste møde med Randers FC var i Aarhus tilbage i sommeren, hvor vi den 31. juli spillede 0-0 på Ceres Park. Og i det hele taget har der været en del uafgjorte kampe i lokalopgøret på det seneste. Fem gange har vi delt med Randers FC set hen over de seneste ti kampe, mens Randers FC har vundet tre og vi har taget os af de sidste to.

Senest sejr var netop på mandagens stadion, da vi i Randers i 2021 vandt 1-0. Siden har vi tabt to og spillet en enkelt uafgjort. Og det er ikke fordi der scores mange mål i lokalopgørene, der er endt 0-0 og 1-0 de to seneste gange.

Men kommer der mål på mandag er det måske på hovedstød, for begge hold er nogen af dem, som har scoret mest med hovedet i 3F Superligaen - seks i alt for begge hold. Og det til trods for, at spillerne fra begge hold er nogen af de bedste til at vinde luftduellerne i denne sæson.

Vi kan tage på udebane med selvtillid al den stund, at vi er ubesejret i de sidste fire udekampe i ligaen og dermed altså på mandag kan nå den femte som ubesejret væk fra Aarhus. Vi skal således tilbage til et besøg i Parken den 2. oktober sidste år for at finde vores seneste nederlag på udebane, da vi tabte 1-0 til FC København og vi har i denne sæson hentet i alt 14 point på udebane.

Med to runder tilbage har vi gode kort på hånden i forhold til vores forhåbninger om en plads i mesterskabsspillet. Og kan vi tage en sejr i Randers på mandag er vi mere end godt på vej. Så tag turen med nord på og støt holdet i det spændende lokalopgør. Der kommer mange fra Aarhus, så det er med at sikre sig en billet.

I vores gamecenter kan du se mere om kampen og højdepunkter fra de seneste ti kampe.
https://agf.dk/kampe-oversigt/generiske-kampe?matchId=3887467

Og her er der adgang til billetter til udebaneafsnittet i Randers, hvor kampen starter mandag den 13. marts kl. 19.