LANDSHOLD: AGF'ERE I AKTION FOR DERES LAND

29.03.2023 08:23

Fem AGF'ere har været i aktion for deres land i landsholdspausen.

Det har været en travl landsholdspause med mange kampe rundt om i Europa for både senior- og ungdomslandshold. Og flere AGF'ere har været i aktion for deres lands i den seneste uges tid.

På det islandske landshold var Mikael Anderson med i to EM-kvalkampe. Først mod Bosnien, hvor det blev til et 3-0 nederlag til Island, hvor Mikael fik 25 minutters spilletid. Så gik det bedre i kamp to for Island i en 7-0 afklapsning af Liechtenstein. Mikael kom ind i pausen ved stillingen 2-0 og kunne altså bidrage til yderligere 5 mål for sit land.

Hos de tyske U21-herrer har Yann Bisseck fået masser af minutter i benene i to venskabskampe. Først mod Japan hvor det blev til fuld spilletid og en periode med anførerbindet på. Kampen endte 2-2. Uafgjort endte tyskernes anden kamp også. Her startede holdets aarhusianske islæt også inde og fik 75 minutter i kampen der endte 0-0.

Hos de lidt yngre AGF'ere blev det også til gode minutter for Jacob Andersen, som fik 90 minutter i U19 landsholdets EM-kvalifikationskamp mod Luxembourg. En kamp der blev vundet 4-1. På trods af flotte resultater i kvalifikationen skal de danske drenge ikke til EM, da Spanien endte øverst i puljen på grund af en bedre målscorer.

Adam Daghim fik også godt med spilletid, da han sammen med U18 landsholdet gik ubesejrede igennem en træningsturnering hvor modstanderne var Sverige, Norge og Tjekkiet. For svenskerne spillede også Marco Valdés, som altså måtte se sig slået af danskerne.

På U17 landsholdet fik Mikkel Kristensen i aftes fuld spilletid mod Nordirland. Her blev det også til en 4-1 sejr. Men ligesom U19-holdet venter der heller ikke et EM for U17 drengene. England og Holland endte således over de danske drenge i puljen.

På kvinde- og pigesiden er der nu også snart landsholdstermin. Og her er flere AGF'ere udtaget.