KOM PÅ PÅSKEJAGT MED BISSECK OG YAKOB

27.03.2023 16:35

I påskeferien inviterer AGF og Aros Forsikring på påskeæg-jagt med Yann Bisseck og Kevin Yakob. Og naturligvis Aros, som er klar med påskeæg til børnene.

Det er snart påske og traditionen tro indtager vi igen Park Allé i Aarhus, hvor Aros Forsikring og AGF i påskeferien er værter for en sjov påskeægsjagt i Aros’ butik på Park Allé.

I år er det tirsdag den 4. april fra kl. 15 til 16, hvor man hos Aros Forsikring på Park Allé 1 kan møde de to AGF-spillere; Yann Bisseck og Kevin Yakob, og ikke mindst isbjørnen Aros. Alle er klar med et foto, en autograf og en highfive til alle besøgende børn.

Og så skal vi finde påskeæg! I butikken vil der nemlig være gemt et antal påskeæg, som børnene skal lede efter. Så kan man bagefter gi’ et bud på, hvor mange påskeæg, der er gemt i butikken og deltage i lodtrækningen om et kæmpe påskeæg og en signeret AGF-trøje.

AGF's maskot, Aros har også påskeæg med til børnene, mens Aros Forsikring byder på en kop kaffe og en god snak til alle voksne.

Der er en AGF x Aros Forsikring goodiebags til de første 30 børn med støvlepose, drikkedunk, t-shirt og en ikke mindst en børnebillet til AGF – FCK på Ceres Park.

Vi glæder os til at se alle påskeglade børn hos Aros Forsikring på Park Allé tirsdag den 4. april kl. 15