FLOT START PÅ DEN HVIIE SKOV

23.03.2023 16:00

Masser af træer på vej til ny skov

Da vi i weekenden mødte OB i Ceres Park, kunne man for første gang som billetkøber også købe et træ, når man købte en billet til kampen.

For som et led i et nyt samarbejde med Plant et Træ har vi startet en ”indsamling” af træer til en ny skov ved et område ved Ajstrup som Plant et Træ har udpeget sammen med Aarhus Kommune. Her skal vokse en ny stor skov frem og forhåbentlig vil en lille del af den skov blive den Hviie Skov.

Derfor kan alle AGF Fans donerer et træ til projektet, når man køber en billet til AGF’s hjemmekampe. Og man kan naturligvis købe flere træer end ét.

Og efter weekendens kamp i OB er skoven nu over 300 træer. Det er nemlig resultatet efter en opgørelse over de donerede træer - lagt sammen med de 100 træer som kampens kampsponsor; TPI El & Automation donerede i forbindelse med kampen,

Og da der allerede er plantet 142 træer, som AGF donerede, da vi startede samarbejdet med Plant et Træ i vinter er vi nu oppe på i alt 311 træer i Den Hviie Skov.

- I AGF arbejder vi aktivt for at nedbringe vores eget forbrug og aftryk, og med Den Hviie Skov ønsker vi at bidrage positivt til forøgelsen af de århusianske skove og til at der komme flere træer. Og mere end 300 træer er en rigtig fin start som vi godt kan være stolte af, siger Sine Hausner, der er ansvarlig for bæredygtighed i AGF.

Man kan nu fremover, hver gang man køber billet til AGF’s hjemmekampe, donere et træ, hvis man vil støtte skovprojektet med AGF og Plant et Træ.