AGF KVINDEFODBOLD: SNART SEMIFINALE-TID

24.03.2023 12:43

Lørdag kl. 14 gælder det semifinale i pokalturneringen for kvinder i Ceres Park. Få seneste nyt her.

Nu er der ikke længe tid. Lørdag kl. 14 går det løs i Ceres Park, når AGF Kvindefodbold spiller den sidste og afgørende semifinalekamp i Gjensidige Kvindepokalen.

FC Nordsjælland kommer på besøg til en kamp, hvor vi skal hente en et måls føring fra det første opgør. Og inden kampen er der stor optimisme om, at vi kan gøre det i Kongelunden i morgen.

Truppen til kampen er nu udtaget og er som følger:

Katrine Svane, Cecilie Mortensen, Tina Fremo, Ally Green, Matilda McNamara, Sarah Sundahl, Cecilie Johansen, Sarah Dyrehauge, Mathilde Kruse Madsen, Mathilde Rasmussen, Nathalie Jørgensen, Caroline Ahrendtsen, Benedicte Moss, Mariann Høgh, Kathrine Spanner, Julie Poulsen, Julie Mathiasen, Johanne Guldbæk

Der er kampstart i Ceres Park kl. 14, men forinden åbner AL Bank Fanzonen kl. 12.30 bag Ceres Tribunen, hvor vi har sjove aktiviteter for de mindste - herunder en skattejagt for børn på Ceres Tribunen. Så tag ungerne under armen og kom i Ceres Park på lørdag. DMI varsler tørt vejr til en forhåbentlig festlig fodboldeftermiddag, hvor vi skal ud og jagte en finaleplads sammen.

Arbejdernes Landsbank har sørget for gratis entré og man finder billetter her >>>