KAMPDAG I KØBENHAVN

21.05.2023 10:22

Seneste nyt inden dagens kamp mellem Aarhus og København.

Det er kampdag i 3F Superligaen. Kl. 18 gælder det FC København i Parken i en spændende kamp i toppen af mesterskabsspillet.

Vi kunne i morges melde udsolgt på et udvidet udebaneafsnit, hvor hele 3.300 AGF’ere kommer til at give gutterne en forrygende opbakning i et fyldt Parken, hvor FC København forventer udsolgt på hele stadion.

Tager man med til kampen, kan vi anbefale at man orienterer sig i denne praktisk information inden kampen. Med udsigterne til mange mennesker i Parken er det en god ide at komme til stadion i god tid.

Se også FC Københavns information til gæstende fans.

Dagens kamptrup:

Jesper Hansen, Per Kristian Bråtveit, Yann Bisseck, Eric Kahl, Frederik Tingager, Thomas T. Kristensen, Jacob Andersen, Oliver Lund, Tobias Mølgaard, Felix Beijmo, Peter Bjur, Gift Links, Nicolai Poulsen, Frederik Brandhof, Mathias Sauer, Mikkel Duelund, Mads Emil Madsen, Kevin Yakob, Mikael Anderson, Patrick Mortensen, Adam Daghim og Sigurd Haugen.

Altså et glædeligt gensyn med både TK og Oliver Lund i en kamptrup efter begge spillere har været ude i længere tid med skader.

Er man ikke med på dagens udsolgte udebaneafsnit kan dagens kamp ses på TV3+, Viaplay og høres på DR P4. Man kan også følge med på vores live-twitter.

Vi ønsker alle en god kamp. KSDH!