ENDNU MERE MR. MUMS I AGF

31.05.2023 06:04

Mr. Mums og AGF fortsætter samarbejdet efter den kendte århusianske madvirksomhed endnu en gang øger sit engagement i AGF.

Sulten vågner nok hos mange århusianere, hvis man nævner Mr. Mums. I hvert fald er takeaway- og catering-virksomheden Mr. Mums næsten ikoniske i byen blandt sultne århusianere på jagt efter en god og sund frokost, den lækre aftensmad, tapas-retter eller måske maden til selskabet eller den store begivenhed.

Takeaway og catering-virksomheden Mr. Mums har således siden 2009 lavet mad fra bunden med ordentlige og friske råvarer. Det har skabt dem en stor plads i hjertet hos mange århusianere, hvor Mr. Mums er en velkendt del af spisebordet, kantinerne eller hos selskaber rundt om i byen - en position, der er skabt med flid, engagement og faglig stolthed. 

Efter flere års engagement i AGF går Mr. Mums nu fra at være Sølvpartner til at tage skridtet op og blive Guldpartner - det næsthøjeste sponsorniveau i AGF.

- Vi har været en del af byen og af århusianernes spisevaner gennem mange år. Så for os er det helt naturligt at bakke op om byens hold, som mange i vores virksomhed følger med stor entusiasme. Vi har løbende udvidet samarbejdet og gør det nu igen, fordi vi er meget tilfredse med vores udbytte af partnerskabet og den platform som AGF tilbyder.

- Vi får nu muligheden for at øge vores kendskab endnu mere via AGF’s platforme og samtidig få adgang til nogen spændende oplevelser på Ceres Park. Og det har indtil nu været en god oplevelse for virksomheden, og vi ser nu frem til det videre samarbejde på et endnu højere niveau, siger Mathias Bendix Christensen, der sammen med sin kompagnon René Pedersen ejer og driver Mr. Mums.

Mr. Mums har - som AGF - også stor fokus på bæredygtighed. Blandt andet med et fokus på brugen af emballage og bæreposer, samt brug af råvarer. For som det lyder fra Mr. Mums, så kan mange små handlinger være med til at gøre en stor forskel. Og nu gør Mr. Mums altså fortsat en forskel i AGF - nu som Guldpartner i AGF.

Om Mr. Mums
Mr. Mums er fin mad uden fine fornemmelser til frokost, aftensretter, selskaber og begivenheder. Det er mad lavet fra bunden af ordentlige, friske råvarer med godt grønt, urter og kvalitets-kød.

Mathias Bendix Christensen og René Pedersen åbnede Mr. Mums på Rosenvangs Allé i Højbjerg i 2009. Erfaringerne og respekten for råvarerne har de to unge kokke med sig fra blandt andet Aarhus-restauranterne Malling & Schmidt og Nordisk Spisehus, Brøndums Hotel i Skagen og Gl. Løgten Strandkro. Lyst, engagement og faglig stolthed - og et stort team af udvalgte kokke og elever i køkkenet - driver værket.

Man kan opleve Mr. Mums fra to butikker på henholdsvis Jægergårdsgade 12 og Rosenvangs Allé 186 i Aarhus. Og besøge dem lige her.