UWE EFTER TESTKAMP: - TILFREDS MED FØRSTE UGE

01.07.2023 13:49

Han havde gerne set mere effektivitet foran mål i dagens testkamp i Fredericia. Men overordnet er cheftræner Uwe Rösler tilfreds med første uge i opstarten.

Lørdag spillede vi opstartens anden testkamp, da det blev til en 2-0 sejr i Fredericia i en kamp med til tider fint offensivt spil fra AGF’erne, der fik gode kampminutter i benene på mange i truppen.

Og efter kampen var cheftræner Uwe Rösler, da også tilfreds med udbyttet i fæstningebyen - om end han havde gerne havde set, vi var mere effektive i vores chancer, som der var en del i dag

- Vi skabte mange chancer i dag, men skal være mere effektive foran mål - vi brænder for mange chancer. Men ellers var det en god test for os efter en hård træningsuge, hvor ikke træner under hensyntagen til, at der kommer en træningskamp, så der er nok lidt tunge ben.

- Men vi skulle bruge to straffespark på at få vores mål og det kunne ha’ været godt med mere effektivitet foran mål. Men nuvel, vi får en sejr i dag med et clean sheet og ingen skader til at lukke en god første uge i opstarten, sagde Uwe Rösler, der fik 22 mand i spil i løbet af kampen. Og her i opstartens første testkampe drejer det sig da også om at få godt med kampminutter på kontoen.

- Igen så vi flere af de unge og vi fik set Magnus Knudsen for første gang i kamp lige efter han er kommet til os. Så jeg er tilfreds med den første uge i opstarten, tilføjer Uwe Rösler.

Næste testkamp er om uge, hvor vi på Fredensvang møder AC Horsens.