EN AF HVER TIL YOUNG GUNS I WEEKENDEN

U17 og U15 i aktion i weekenden

Efter et flot danmarksmesterskab, samt to pokaltitler på pigesiden skulle drengene i weekenden ud i deres næstsidste kampe i sæsonen.

U19 er gået på sommerferie, men U17 og U15 drengene havde inden weekendens kampe i Vejle to kampe igen.

Resultatmæssigt var det to meget forskellige kampe. Efter en lidt resultatmæssig dårlig periode for U17-drengene rejste drengene sig lørdag med en 1-0 sejr.

Det aarhusianske mål blev sat ind af Mathias Bang i stærkt resultat af drengene, der udover Stefen Tchamche bestod udelukkende af førsteårs U17-spillere og U15 drenge. Men ungdommen kæmpede bravt og kommer også frem til flere gode muligheder. Men det blev kun til enkelt mål i en meget lige kamp hvor ungdommen viste vejen.

Anderledes gik det hos U15 drengene som havde en kollektiv off day og måtte se sig slået med hele 5-1. Valdemar Rosenberg gjorde ellers sit med en flot frisparksscoring i slutningen af første halvleg.

Nu venter sæsonens sidste kamp for U17 og U15, når de på lørdag møder Silkeborg hjemme på Fredensvang.