DELER I TESTKAMP I TYSKLAND

28.06.2023 16:12

Med masser af unge AGF'ere på banen spillede vi onsdag aften opstartens første testkamp i Flensborg.

Superliga-truppen tog i dag hul på opstartens testkampe med en træningskamp i Flensborg mod det lokale hold SC Weiche Flensburg 08, der tog i mod på det hyggelige Manfred-Werner Stadion.

På forhånd havde cheftræner Uwe Rösler annonceret, at flere unge spillere vil få chancen her i opstartens første testkampe og det var da også en startopstilling med flere unge spillere, der var oppe mod et voksent hjemmehold på en noget langsom bane i Flensborg.

Efter 15 minutters spil var det hjemmeholdet, der først fik bolden i kassen, da en ripost endte hos en fri tysker. Det skete efter AGF-holdet ellers havde haft fint styr på kampen i dens begyndelse, men havde vanskeligt ved at skabe de helt store chancer.

Det blev dog bedre efter Flensborgs føringsmål og efter en god halv times tid fandt Mathias Sauer flot Adam Daghim, som køligt kunne udligne.

Lige inden pausen var Daghim tæt på at score igen, men hans afslutning gik lige over mål.

I anden halvleg skiftede begge hold næsten alle spillere, således også AGF, hvor vi igen fik en del unge spillere at se. Ni nye kom ind til starten af anden halvleg. Herunder Sigurd Haugen, der fra start var tæt på at kunne score, men måtte se sit hovedstød gå lige over mål.

10 minutter inde i anden halvleg kom der to nye AGF’ere på banen, så det nu var et helt nyt hold i forhold til første halvleg.

I AGF-målet stod Jonathan Hutters anden halvleg i aften og det gjorde han fint med flere gode redninger. For hjemmeholdet kom til flere chancer i anden halvleg end i første, mens vi havde lidt sværere ved at få skabt noget.

Men blandt andre Tobias Bech, der spillede sin uofficielle debutkamp, og Sigurd Haugen kom til muligheder - dog uden at udnytte dem. Og efterhånden gik gassen af kampen for begge hold, der lige er startet på opstartstræningen.

Til sidst forsøgte Eric Kahl dog for os fra kanten af feltet, men måtte se sit forsøg reddet. Vi fik også et frispark fra samme afstand med få minutter tilbage. Men Bech måtte se sit forsøg gå i muren.

Dermed endte anden halvleg målløst og kampen slutter 1-1. Næste testkamp er på lørdag mod FC Fredericia på Monjasa Park i Fredericia.